Olimpiadele Comunicarii continua cu Leo Burnett
Luni, 03 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Leo Burnett va semna si in acest an campania de comunicare la Olimpiadele Comunicarii, potrivit unor surse din piata. Contactati de catre AdPlayers, organizatorii evenimentului au confirmat faptul ca au ales sa continue colaborarea cu agentia de publicitate care a semnat si campania de anul trecut.

 

Campania dezvoltata pentru editia precedenta a fost construita pe ideea „protejeaza sanatatea mintala a juriului la olimpiadele Comunicarii” si ii avea ca protagonisti directori de creatie ai unor agentii de publicitate surprinsi in ipostaze destul de compromitatoare pentru cei care ar fi vrut sa le verifice sanatatea mintala.

 

Organizat de Asociatia de Comunicare Ethos, campania urmarea sa ii descurajeze pe tinerii care se inscriu la Olimpiadele Comunicarii doar pentru ca au auzit ca e “la moda” sa lucrezi in Advertising sau in Relatii Publice, pentru a scuti juriul de examinarea unor echipe slab pregatite pentru industria comunicarii.


 

Competitie sustinuta si de AdPlayers, inscrierile la editia din acest an la cea de-a opta editie a Olimpiadelor Comunicarii au inceput astazi, 3 martie, si se vor incheia pe 31 martie, ora 16.00. Echipele care se inscriu in competitie trebuie sa treaca printr-o etapa de preselectii. In aceasta etapa trebuie sa rezolve o tema, care difera in functie de proba aleasa.

 

Temele de preselectie de la editia 2008 sunt, pentru Advertising - “Campanie pentru cresterea increderii in Politia Romana”, iar pentru Relatii Publice - “Campanie de incurajare a reciclarii in randurile companiilor”.

 

Proba de Comunicare Institutionala are ca tema “Campanie pentru incurajarea femeilor sa mearga la meciuri de fotbal, ca mijloc de reducere a violentei pe stadioane”, iar cea de comunicare Politica “Campanie prin care un partid sa-si mobilizeze electoratul fidel sa se implice in dezbaterea politica din blogosfera”.

 

Cei care sunt curiosi sa vada prin ce vor trece olimpicii din acest an pot vedea probele pe site-ul Olimpiadelor Comunicarii:

 


PUBLICITATE: