Minitehnica Leo Burnett pentru Q-Pack
Vineri, 15 Septembrie 2006

Minitehnica Leo Burnett pentru Q-Pack

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Bergenbier si Leo Burnett Romania au lansat, la începutul lunii septembrie, o noua campanie tactica de reamintire a calitatilor ambalajului Q-Pack, anunta reprezentantii agentiei de publicitate conduse de Ioana Iordache si Stefan Iordache. “Minitehnicus” îsi propune, printr-o elaborata executie TV, spun agentia, sa readuca în atentia publicului avantajele Q-Pack.

Ideea

“Fie ca a avut ambitia sa îsi repare singur televizorul, ca a fost curios ce e înauntrul unui aparat de radio, ca deschide uneori capota masinii convins ca stie exact ce se petrece acolo, ca se uita dupa cele mai noi gadget-uri sau doar colectioneaza suruburi si rulmenti, orice barbat are în genele sale ceva care îl apleaca inevitabil spre tehnica”, este de parere Irina Burlan, Copywriter Leo Burnett, justificând punctul de plecare al spotului.

„De aici si ideea spotului, în care facem o demonstratie – foarte haioasa si inventiva – a spiritului tehnic care îi defineste pe barbati ca “specie”, subliniaza ea. “Si pentru ca recunoaste înclinatia puternica a barbatilor catre tehnica, Bergenbier a ales sa puna si în bere cea mai avansata tehnologie, creând astfel Q-Pack-ul, care pastreaza în cele mai bune conditii berea barbatilor autentici.”

Productia

Agentia spune ca realizarea spotului a durat noua ore si, ca orice filmare care necesita maxima precizie, nu a fost ocolita de surprize. “Nu întotdeauna spoturile  care implica multe locatii si multa figuratie sunt cele mai complicate”, spune din culisele filmarii spotului “Minitehnicus” Laura Georgescu-Baron, A/V Production Director.

„Ca dovada, "Minitehnicus"  care, desi  filmat într-o singura locatie cu numai doua personaje reale si un "personaj virtual"- mecanismul, a reusit sa dea multa bataie de cap echipei care a participat la realizarea spotului.”, adauga ea.

Spotul “Minitehnicus” produs de Castel Film si regizat de Razvan Marculescu poate fi vizionat intre 6 septembrie – 10 octombrie pe principalele posturi de televiziune si este sustinut de materiale publicitare la punctele de vânzare.

Autorii

Din partea Interbrew au contribuit la realizarea campaniei: Liviu Irimia – Marketing Director; Stefan Teodorescu – Senior Brand Manager Bergenbier; Oana Robu – Marketing Executive; Cosmin Toma – Marketing Executive.

Echipa Leo Burnett care semneaza "Minitehnicus" este formata din: Bogdan Naumovici – Creative Director; Carmen Tiderle – Deputy Creative Director; Irina Burlan – Copywriter; Alexandru Icodin – Art Director; Claudiu Teohari – Junior Copywriter; Andrei Robu - Chief Graphic Designer; Laurentiu Semeniuc – Senior Strategic Planner; Laura Georgescu-Baron – A/V Production Director; Mihai Stanescu – A/V Production Manager; Roxana Dumitru – New Business Director; Alina Floroian – Brand Communication Manager; Irina Revnic – Brand Communication Executive.

.Minitehnica Leo Burnett pentru Q-Pack.Minitehnica Leo Burnett pentru Q-Pack.Minitehnica Leo Burnett pentru Q-Pack .

AdPlayersFile

Leo Burnett

Potrivit companiei, Leo Burnett se pozitioneaza ca agentia cu cele mai bune servicii de strategie si creatie din Romania.  Agentia de publicitate este detinatoarea titlului de Agentie a Anului în ultimii 4 ani la Ad’Or, a titlului de Agentia Anului 2005 la festivalul de publicitate Golden Drum si, potrivit companiei, cea mai premiata agentie la Effie Awards Romania 2005-2006.

Bergenbier 

Bergenbier este marca a companiei Interbrew România, filiala locala a concernului multinational InBev, numarul 1 mondial. InBev mai produce în România renumitele marci Stella Artois, Beck’s si Noroc si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.


PUBLICITATE: