Mii de experiente muzicale gratuite prin Summer of Joy. Telekom Romania Mobile si Deutsche Telekom conecteaza tinerii din toata Europa la o „Vara a bucuriei, tineretii si libertatii”
Luni, 12 Iunie 2023

 

 

Deutsche Telekom lanseaza „Summer of Joy” si ofera mii de experiente muzicale gratuite in toata Europa in aceasta vara, prin care tinerii din Romania pot castiga bilete de acces la Electric Castle, dar si la alte festivaluri importante din Europa.

AdPlayers. info

Deutsche Telekom lanseaza in toate tarile in care opereaza, inclusiv in Romania, campania „Summer of Joy” destinata tinerilor care isi doresc sa participe la festivaluri din toata Europa, vara aceasta, inclusiv la concerte exclusiviste sau evenimente pop-up gazduite de Electronic Beats, anunta compania.

„Summer of Joy” este cea mai recenta componenta a unui program multianual de campanii ale Deutsche Telekom destinate Generatiei Z, toate initiativele fiind centrate pe promisiunea de baza de a sprijini generatia tanara in tot ceea ce face. Campania se va concentra pe mediul digital, fiind comunicata prin intermediul unor creatori de continut din generatia Z pentru a crea continut original si autentic.

In prezent, tinerii se confrunta cu o varietate de probleme, precum cele economice, de mediu, cele educationale si sociale pentru care trebuie sa isi faca griji.

Deutsche Telekom considera ca a trai bucuria tineretii este un drept universal, muzica fiind un element esential al culturii tineretului. Acesta este motivul pentru care grupul invita tinerii sa ia parte la o serie extinsa de evenimente muzicale din toata Europa, ajutandu-i sa se conecteze la experiente unice si variate concepute special pentru ei.

„Pe masura ce tinerii continua sa se confrunte cu presiuni fara precedent, conservarea dreptului lor universal de a fi tineri ar trebui sa reprezinte o prioritate”, mentioneaza Ulrich Klenke, Chief Brand Officer, Deutsche Telekom. „Deutsche Telekom se angajeaza sa isi ofere sprijinul pentru tanara generatie, oferindu-le momente culturale exceptionale prin care sa experimenteze adevarata bucurie a tineretii.”

Telekom Romania Mobile ii invita pe tinerii din Romania la evenimentele muzicale din toata Europa.

Astfel, incepand din luna iunie, pe pagina dedicata campaniei, summerofjoy.electronicbeats.net, toti cei interesati se vor putea inscrie la tombole cu premii constand in abonamente si bilete de acces la unele dintre cele mai bune festivaluri din Europa, precum Colours of Ostrava, Ohrid Calling/Lacul Ohrid sau INOTA Festival/Lacul Balaton.

Tinerii din Romania au sansa de a ajunge si la unul dintre cele mai consacrate evenimente muzicale autohtone: Electric Castle. Festivalul va avea loc intre 19-23 iulie, la Castelul Banffy, judetul Cluj.

„Campania Summer of Joy, derulata inclusiv in Romania, reprezinta materializarea dorintei noastre de a oferi tinerilor o vara doar a lor. Evenimentele muzicale din Europa vor facilita pentru Gen Z reconectarea si redescoperirea elementelor-cheie in dezvoltarea lor: energia tineretii, spiritul de libertate si bucuria de a fi impreuna”, a precizat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile.

Mai multe detalii despre evenimentele si concursurile din campania „Summer of Joy” sunt disponibile pe https://summerofjoy.electronicbeats.net/

Mai mult in Telecom, Entertainment, Eveniment,


PUBLICITATE: