Mihai Trandafir (UM) si Stefan Chiritescu (Kubis) la "How to win an Effie for Rookies" pe 7 martie la IAA
Luni, 05 Martie 2018

Credit: Effie Awards Romania

Seria de seminarii Effie Awards Romania 2018 continua cu Effie Talk – Meet the elephant pe 15 martie cu The Institute cu Narcis Horhoianu (Vodafone), Cristina Micu (Ing Bank), Dan Zloteanu (MRI Research & Consulting) si Adina Nica (Open-I)

adplayers. info

Comitetul de Organizare Effie Romania 2018 invita toti strategic plannerii, specialistii in marketing si creativii la doua intalniri in jurul competitiei de anul acesta, centrate pe doua zone diferite – „How to win an Effie for Rookies” pe 7 martie si „Effie Talk – Meet the elephant”, pe 15 martie.

Comitetul de Organizare Effie 2018 organizeaza cele doua seminarii in baza misiunii festivalului de a pune accent cat mai mult pe componenta de learning, punand la dispozitie instrumente utile agentiilor si ajutand pe de-o parte la cresterea viitoarelor generatii de creativi si strategi si, in acelasi timp, oferind seniorilor posibilitatea de a intelege in profunzime procesul de jurizare si modul de punctare specific fiecarei categorii.

„How to win an Effie for Rookies” pe 7 Martie, de la 10, la sediul IAA Romania

Prima intalnire - „How to win an Effie for Rookies” – va avea loc pe data de 7 martie, incepand de la ora 10, la sediul IAA Romania (Calea Victoriei nr. 126 A) si se adreseaza tuturor juniorilor din departamentele de strategie, precum si specialistilor in marketing care vor sa inteleaga mai bine ce inseamna inscrierea in competitie, care sunt categoriile competitiei, care sunt noutatile editiei, dar si cum sa scrie cat mai relevant un caz de Effie, atat din punct de vedere al categoriei alese, dar si al modului in care va fi jurizat, in baza sistemului international de notare.

Seminarul va fi introdus de Mihai Trandafir, Presedintele Comitetului de Organizare Effie 2018 si Managing Director UM Romania si sustinut de Stefan Chiritescu, membru al comitetului de anul acesta si Head of Strategy Kubis Interactive. Cei doi vor trece prin aspectele importante ce tin de inscrierea de anul acesta si vor prezenta un set de concluzii de anul trecut, pe baza brosurii Effie Insight Guide, o sinteza a feedback-ului juratilor Effie 2017, din cele doua runde de jurizare.

"Effie Talk – Meet the elephant” pe 15 martie, de la 18.30 la cafeneaua 
The Institute 

A doua intalnire – „Effie Talk – Meet the elephant” – va avea loc pe data de 15 martie, incepand cu ora 18:30, la cafeneaua The Institute (Str. Stirbei Voda, nr. 104-106) si se adreseaza tuturor senior strategic planners din agentii, dar si brand managerilor.

Evenimentul ii va avea ca invitati pe Narcis Horhoianu, jurat Effie & Director Consumers Segments Marketing Vodafone Romania, Cristina Micu, jurat Effie & Head of Marketing and Customer Strategy ING Bank, Dan Zloteanu, moderator jurizare Effie & Business Consultant & Marketing Researcher MRI Research & Consulting / part of TheNetwork si Adina Nica, Research & Marketing Consultant Open-I Research, intr-o discutie condusa de Mihai Trandafir, Presedintele Comitetului de Organizare Effie 2018.

Panelul isi propune sa aduca o intelegere unitara asupra definitiilor categoriilor, in special a celor speciale.Se vor discuta situatii aparute la jurizarea de anul trecut din perspectiva moderatorilor si a juratilor prezenti,  zone in care au existat neclaritati si cum se pot rezolva, exemple din feedback-ul generat direct la dezbaterile de la jurizare, dar si cel individual, pentru fiecare lucrare, din cele doua runde de jurizare.

Panelul se doreste a fi unul interactiv, cu implicarea strategic planner-ilor in discutie, in scopul conturarii clare a tuturor definitiilor si a incadrarii corecte si relevante in categoriile speciale si din dorinta membrilor comitetului de a ghida agentiile in scrierea unor cazuri puternice de festival.

Accesul la cele doua evenimente este liber, cu confirmare de participare pe adresa teodora.calin@institute.ro.

 

CALENDARUL ROMANIAN EFFIE AWARDS 2018:

Seminarul „How to win an Effie for Rookies”: 7 martie, ora 10 00, IAA Romania

Panelul „Effie Talk – Meet the elephant”: 15 martie, ora 18 30, cafeneaua The Institute

Early Bird Deadline: 8 martie

On Time Deadline: 9 martie – 12 aprilie

Last Chance Deadline: 13 aprilie – 21 mai

Eveniment Effie Finalists 2018: 7 iunie

Gala de Premiere Effie Awards 2018: 14 iunie


Mai mult in Festival, Eveniment, 


PUBLICITATE: