Media 2ND a creat site-ul DRP.GOV.RO
Luni, 20 Noiembrie 2006

Media 2ND a creat site-ul DRP.GOV.RO

(AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Media 2ND a dezvoltat site-ul Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul (www.drp.gov.ro). Al doilea site de eGovernment realizat de companie în acest an, dupa cum anunta oficialii Media 2ND, proiectul DRP.GOV.RO a fost lansat la sase luni dupa ce compania a mai creat si site-ul pentru Secretariatul General al Guvernului (www.sgg.ro), îan luna mai 2006, fiind spun oficialii sai si prima implicare consistenta a companiei în sectorul eGovernment.

Prin licitatie de oferte

Media 2ND a creat site-ul DRP.GOV.RO“Primul site de eGovernment realizat de noi a fost câstigat în mai, prin licitatie de oferte”, a declarat pentru AdPlayers, Sorin Tarmure, CEO la Media 2ND, întrebat cum a câstigat proiectele.

“Ca urmare a faptului ca proiectul a fost unul reusit, conducerea DRP a hotarât sa ne trimita o cerere de oferta pentru noul lor site”, motiveaza seful firmei cel de-al doile proiect. “Oferta noastra, depusa la sediul Guvernului în luna septembrie, s-a încadrat atât în bugetul institutiei cât si în limitele impuse de lege”, sustine executivul companiei.

Potrivit directorului Media 2ND, proiectul a fost realizat în aproximativ 2 luni: implementare sistem CMS (Content Management System), popularea cu informatii si training pentru folosirea sistemului de catre angajatii DRP responsabili de site.

Estimeaza 50.000 EUR în 2006

Media 2ND (www.media2nd.com ) este o companie de consultanta Web din Bucuresti si are în portofoliul de servicii: Web Development, eCommerce, Marketing Online, Multimedia Develompment. Compania si-a început activitatea în 2002 si spune ca are printre parteneri companii ca GTS Telecom, Neogen, Parlatel, Arbomedia, PC Zone.

Sorin Tarmure a declarat pentru AdPlayers ca Media2ND estimeaza, pentru 2006, o cifra de afaceri de 50.000 EUR. Anul trecut, compania a avut potrivit estimarilor CEO-ului companiei o cifra de afaceri de aproximativ 15.000 EUR.

Reprezentantii companiei considera ca site-urile eGovernment trebuie sa fie o sursa importanta de informare a societatii civile despre activitatile si proiectele institutiilor publice. Ei cred ca paginile Web eGovernment încep sa aiba un cuvânt din ce în ce mai important în peisajul Web-ului românesc, având informatii diverse - de la drepturi ce se cuvin diverselor categorii sociale si pâna la dezbateri publice ale diverselor proiecte de acte normative.

AdPlayersFile MEDIA 2ND

(www.media2nd.com )

Înfiintata în 2002

Competente si domenii de expertiza: companie de consultanta Web

Servicii: Web Development, eCommerce, Marketing Online, Multimedia Develompment

Cifra de afaceri 2005: 15.000 Euro.

Cifra de afaceri 2006 (estimata): 50.000 Euro

Parteneri: GTS Telecom, Neogen, Parlatel, Arbomedia, PC Zone

Clienti, proiecte: inDebara (www.indebara.ro) site premiat la Internetics în 2006 (Cel mai bun joc online) si în 2004 (Cel mai bun site de divertisment), Facultatea de Relatii Economice Internationale (www.rei.ase.ro), PC Zone (www.pczone.ro), Economia Online (www.economia-online.ro), Secretariatul General al Guvernului (www.sgg.ro), Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul (www.drp.gov.ro), IRS - FedEx® Licensee (Intranet – Invoice & Reports Manager), EvoMAG (www.evomag.ro), Dominvs, Beta (www.dominvs.com).


PUBLICITATE: