Marketing auto cu premiera la Bucuresti. Noul Mercedes-Benz GLA la Salonul Auto Moto 3-7 mai, Piata Constitutiei
Miercuri, 03 Mai 2017

Premiera Tiriac Auto la Bucuresti. Noul Mercedes-Benz GLA la Salonul Auto Moto 2017, 3-7 mai, Piata Constitutiei.

sursa foto: Tiriac Auto

adplayers. info

Țiriac Auto prezinta in premiera la Bucuresti noul Mercedes-Benz GLA in cadrul Salonului Auto Moto (SAM), eveniment ce se deruleaza in perioada 3-7 mai, in Piata Constitutiei.

Pe langa noul Mercedes-Benz GLA, holdingul Tiriac aduce la Salonul Auto Moto din Piata Constitutiei mai multe premiere nationale pe cele sase marci pe care le reprezinta pe piata romaneasca- Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi, dar si modele istorice din Țiriac Collection.

La standul Țiriac Auto, marca Ford va fi reprezentata de modelele Mustang, Focus, Fiesta, Fiesta ST, Mondeo, Mondeo Vignale, Kuga, Ka+, Ecosport si Custom Combi.

Zona Hyundai din incinta Țiriac Auto va gazdui o selectie atractiva de automobile, precum i10, i20, i30, i40, Elantra, Tucson si Santa Fe.

Vizitatorii salonului pot vedea si modelele Jaguar XE, XF, F-Pace si F-Type Coupe, alaturi de gama Land Rover, ce include Discovery, Discovery Sport, Evoque, Evoque Convertible, Range Rover si Range Rover Sport.

Zona Mercedes-Benz va include automobilele Clasa A, Clasa E, Clasa G, GLC, GLE si, in premiera, noua versiune GLA va fi expusa vizitatorilor. De asemenea, vor fi expuse si modelele V Class, alaturi de Vito.

In aria Mitsubishi Motors, publicul are la dispozitie modelele ASX, Lancer, L200, Outlander si Pajero.

In cadrul Tiriac Collection, intr-o zona speciala, dedicata masinilor ce au facut istorie, vizitatorii vor putea vedea modele precum Mercedes-Benz 190 SL Roadster, Jaguar XK 150 Roadster, Ford Thunderbird, Ford Model T, MG si Chrysler 70 Series Voiturette.



Promotii Tiriac Auto la SAM 2017 Bucuresti

Pentru vizitatorii SAM 2017 de la Bucuresti, Țiriac Auto a pregatit o serie de promotii unice pentru automobilele noi si rulate, precum si accesorii, alaturi de servicii personalizate. In plus, Țiriac Auto invita vizitatorii salonului auto moto sa beneficieze si de promotii la service, pachete de revizii la preturi atractive, avantaje sporite pentru clienti si finantari atractive, alaturi de pachete special construite pentru publicul acestui eveniment.

In zona de accesorii, Țiriac Auto pune la dispozitia vizitatorilor o gama variata de produse, precum: kit-uri de bare transversale, portbagaje auto, suporturi pentru biciclete, biciclete, caiace, placi de surf, lazi frigorifice auto dar si accesorii din colectia de brand a marcilor reprezentate. Toate acestea vor avea preturi speciale, pe intreaga perioada a salonului.

Pe langa modelele de catalog ale zilei, pasionatii de automobile pot vedea si o gama atractiva de automobile rulate, ce reprezinta marci auto de traditie, disponibile la preturi speciale, alaturi de servicii dedicate, pe intreaga durata a Salonului Auto Moto.

Companie activa de 25 de ani pe piata romaneasca, Tiriac Auto reprezinta sase dintre cele mai cunoscute marci auto existente pe piata: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi. Reteaua de distributie si service Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de calitate in orice colt al Romaniei.

Tiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian si energie. Pe langa acestea, Țiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, property management, servicii de media etc.

 Mai mult in Eveniment, PR, Conturi, Auto,


PUBLICITATE: