Marele spectacol al promotionalelor bate la usa. Descarca online invitatia la Corporate Gifts Show, 9-12 octombrie, la Romexpo.
Miercuri, 02 Octombrie 2019

 

Credit: Corporate Gifts Show. Descarca Invitatia 

AdPlayers. Advertorial

Numai cateva zile te mai despart de marele spectacol al promotionalelor. Corporate Gifts Show – singura expozitie dedicata exclusiv industriei de obiecte promotionale – te asteapta intre 9 si 12 octombrie, in pavilionul B1 de la Romexpo cu cele mai noi tendinte si inovatii din domeniu.

Invitatia online la Corporate Gifts Show poate fi descarcata de aici

La Corporate Gifts Show poti sa descoperi super-gadgeturi si tehnologii de ultima generatie pentru comunicarea vizuala: aplicatii mobile pentru publicitate, gadgeturi 3D personalizabile, gadgeturi comestibile, accesorii-gadget pentru obiecte smart, obiecte promotionale personalizabile eco-friendly si multe altele.

Corporate Gifts Show 2019 este scena nationala a lansarilor in premiera. Lideri mondiali din industrie prezinta la Corporate Gifts Show 2019 tendintele anului 2020 in materie de promotionale. Adler, Falk & Ross , Fruit of the Loom, Slodkie Upominki, Jaguar Gifts, Maxim Ceramics sunt numai cateva dintre numele mari care si-au confirmat prezenta la eveniment.

Editia din acest an a Corporate Gifts Show 2019 are loc sub umbrela unui concept unic in Romania, “Discover all about visual communication”, in paralel cu expozitiile Print & Sign si Digital Signage Show, dar si cu o serie de evenimente conexe cu speakeri de top: Conferinta Midocean dedicata tendintelor in advertising si industria promotionalelor (INSCRIE-TE AICI), Conferinta Print Your Interior, Conferinta Printex, Conferinta Digital Signage si Intalnirea Asociatiei Tipografilor Transilvania.

Afla ce se poarta in industria obiectelor promotionale! Vino, intre 9 si 12 octombrie, la Corporate Gifts Show! Pentru mai multe informatii despre eveniment, accesati www.giftsshow.ro.

Program vizitare Corporate Gifts Show:

9 – 11 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 18:00

12 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 16:00

Romexpo, Bucuresti, Pavilion B1


PUBLICITATE: