Mai mult de 500 de oameni la IAA European Summit
Miercuri, 26 Septembrie 2007

"Daca initial ne gandeam sa facem un Summit cu 10-15 invitati, acum avem surpriza sa avem 27 de personalitati care vorbesc la eveniment", a declarat, pentru AdPlayers, Felix Tataru - Presedinte IAA Romania, despre numarul celor care vor participa la IAA European Summit.

"Cei mai multi dintre cei peste 500 de participanti fac parte din top managementul companiilor pe care le reprezinta", a mai spus Tataru. " Initial am prevazut ca vor fi intre 500 si 600 de participanti, dar este adevarat ca, odata cu cresterea numarului de personalitati invitate, ne asteptam sa avem si o participare mai mare a oamenilor interesati de marketing si publicitate".

"Stiu ca este foarte mult de lucru in agentii in aceasta perioada, pentru ca si in agentia pe care o conduc s-a lucrat aseara pana tarziu, dar asta nu imi schimba opinia mea personala ca participarea la eveniment este sub asteptari", adauga oficialul IAA si seful agentiei GMP.

IAA European Summit are loc in perioada 26-28 septembrie la Palatul Parlamentului si demareaza astazi cu o gala care va incepe la ora 19.00, in aceeasi locatie.


PUBLICITATE: