MCCANN PR, pe primul loc Biz PR Awards Romania. Top 10 BIZ cele mai performante agentii de PR 2021
Vineri, 15 Octombrie 2021
 

Credit. BIZ PR AWARDS 2021

Aflat la cea de-a noua editie, studiul realizat impreuna cu Unlock Market Research este realizat in baza colectarii si analizei indicatorilor care vizeaza masurarea performantelor de business ale agentiilor de PR si a imaginii pe care acestea o au in randul companiilor cu care lucreaza. Pe locul doi se afla MSL The Practice, podiumul fiind completat de GOLIN Romania. Urmatoarele agentii de PR din top sunt, in ordine: Graffiti PR, Rogalski Damaschin Public Relations, The Public Advisors, GMP PR, SmartPoint, Porter Novelli Romania, Oxygen.

AdPlayers. info

Revista Biz a lansat joi, 14 octombrie, rezultatele topului celor mai performante agentii de PR 2021. Aflat la cea de-a noua editie, studiul realizat impreuna cu Unlock Market Research este realizat in baza colectarii si analizei indicatorilor care vizeaza masurarea performantelor de business ale agentiilor de PR si a imaginii pe care acestea o au in randul companiilor cu care lucreaza, anunta organizatorii competitiei.

Prima pozitie in top este ocupata la aceasta editie de McCann PR. Pe locul doi se afla MSL The Practice, podiumul fiind completat de GOLIN Romania. Urmatoarele agentii de PR din top sunt, in ordine: Graffiti PR, Rogalski Damaschin Public Relations, The Public Advisors, GMP PR, SmartPoint, Porter Novelli Romania, Oxygen.


Top 30 de agentii de PR si toata metodologia care sta la baza cercetarii realizate de Biz si Unlock Market Research se vor regasi integral in numarul 357 al revistei Biz, care apare pe piata pe 20 octombrie.

"Topul Biz al agentiilor de PR din Romania reprezinta o radiografie unica a unei industrii foarte dinamice. De noua ani, analizam atent felul in care se schimba comunicarea si care este impactul noilor tendinte in businessul agentiilor de PR. Iar an de an, clasamentul ne arata cum evolueaza PR-ul romanesc si care sunt performerii acestui domeniu", a declarat Gabriel Barliga, redactor-sef al revistei Biz.

„2021 in PR a fost un an despre rezilienta si puterea de a creste in acest context plin de provocari si de incertitude. A fost un an in care clientii au avut asteptari mari si in care focusul s-a mutat catre eficienta si relevanta pentru business, un an mult mai pragmatic si orientat catre rezultate” spune Alexandra Cojocaru, Partner Unlock Research. ,,Topul reflecta practic puterea agentiilor de adaptare si de reconfigurare, de intelegere a nevoilor clientului si de a veni catre acestia cu solutii creative/ diferite, insa in linie cu valorile brandului.”.

Ca de fiecare data, la gala, echipa Biz a premiat si o serie de campanii care s-au evidentiat si au avut rezultate frumoase.

PREMII SPECIALE – CAMPANII & PROIECTE

Premiul pentru comunicare sustenabila: Campania “Reciclezi si salvezi” - Kaufland Romania

Premiul pentru comunicare in era remote: Campania #StayConnected - Huawei Romania

Premiul pentru sustinerea antreprenoriatului local: Programul Start-Up Localnicii - Mastercard Romania

Premiul pentru implicare in comunitate: Campania “Invatatoarea anului 2021” - Caroli Foods Group

Premiul pentru creativitate in colaborarea cu creatorii de continut: Campania Eco Grafitti - glo Romania

Premiul pentru inovatie si creativitate in banking: Campania George Digital Banking - BCR

Trofeele oferite laureatilor au fost realizate special pentru acest eveniment de catre artistul plastic Ovidiu Toader.

Inregistrarea evenimentului poate fi urmarita pe Youtube la https://youtu.be/8lSZmk7gsIY

Partenerii care au facut posibila editia 2021 a evenimentului sunt:

Main Partner: Kaufland

Connectivity Partner: Telekom

Coffee Partner: Nespresso

Partners: MSL The Practice, McCann PR, Golin, GMP PR, Oxygen, Pernod Ricard, BRD Societe Generale

Support of: Hilton Garden Inn, OVN

Biz Agency, orgganizatorul evenimentului, inglobeaza revista Biz, Biz Events – divizia de organizare evenimente si conferinte, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View – o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro

Mai mult in Festival, Eveniment, PR


PUBLICITATE: