Limita discursului liber pe Internet si rigorile legii pe agenda profesionistilor in comunicare ARRP
Joi, 27 Aprilie 2017

“In contextul in care sunt tot mai ample dezbaterile pe teme ca fake news, unde incepe si unde se termina spatiul privat, drepturile si obligatiile celor care se exprima on-line, asociatia noastra a oferit membrilor si simpatizantilor sai posibilitatea sa discute, in cadrul unui eveniment Open House, direct cu specialistii firmei de avocatura ONV LAW", a declarat Gabriel Paslaru, Presedintele ARRP

surse foto: ARRP, facebook arrp romania

adplayers. info

foto: Intalnire ARRP, Open House

Asociatia Romana de Relatii Publice ( ARRP) a abordat, in cadrul unei intalniri Open House, aspecte legislative ce privesc discursul liber pe internet,  invitand in jurul mesei experti in interpretarea legii alaturi de specialisti in comunicare din agentii si departamente de PR, din institutii, ONG-uri, si invatamant si de un mare numar de bloggeri si alte categorii de influenceri. Organizat saptamana aceasta, evenimentul ARRP a abordat limitele libertatii de exprimare pe Internet si a fost sprijinit de Biblioteca Centrale Universitare “Carol I”.



“In contextul in care sunt tot mai ample dezbaterile pe teme ca fake news, unde incepe si unde se termina spatiul privat, drepturile si obligatiile celor care se exprima on-line, asociatia noastra a oferit membrilor si simpatizantilor sai posibilitatea sa discute, in cadrul unui eveniment Open House, direct cu specialistii firmei de avocatura ONV LAW, a declarat Gabriel Paslaru (foto, stanga), Presedintele ARRP. “Acestia au prezentat reguli si situatii dupa care sa se ghideze cei care isi propun sa comunice in siguranta pe internet”.

Mai mult decat atat, pentru oricine doreste sa afle succinct ce prevad Constitutia si legislatia penala in materie de comunicare,  asociatia mai pune la dispozitia celor interesati sectiunea Legislatie ARRP, de pe site-ul asociatiei (www.arrp.eu), sectiune ce cuprinde informatii furnizate de specialistii de la ONV LAW, in privinta libertatii de exprimare pe Internet.

Fondata in 1995, ARRP a fost creata pentru a face comunitatea comunicatorilor din Romania mai puternica. Astazi, asociatia reuneste atat specialisti redutabili care au pus bazele acestei profesii in tara noastra, cat si tineri profesionisti, aflati la inceputul carierei lor, si face pregatiri pentru aderarea la Asociatia Internationala a Companiilor de Comunicare – ICCO (www.iccopr.com)



Mai mult in PR, Legislatie, Reglementare


PUBLICITATE: