Leo Burnett ia Bona pentru Prigat
Luni, 27 Noiembrie 2006

Leo Burnett ia Bona pentru Prigat.

.Leo Burnett ia Bona pentru Prigat

Leo Burnett ia Bona pentru Prigat

(AdPlayers.ro, Irina Toma )

Leo Burnet a luat Bona pentru Prigat. Acesta este numele celui mai recent spot Tv pentru sucul din portofoliul QAB. Difuzat din luna noiembrie si realizat în regia lui Bogdan Naumovici, spotul se deruleaza sub acelasi slogan: “Mai mult fruct. Mai multa energie”.

Potrivit agentiei de publicitate, campania de sustinere a imaginii va acoperi ca medii de comunicare TV-ul, prin intermediul principalelor canale de televiziune, Print si POSMs.

Conceput, dupa cum precizeaza reprezentantii Leo Burnett, pentru a sustine campania de imagine dezvoltata pâna acum în jurul acestui brand, spotul “Bona” vine ca o continuare a executiilor “Cainele”, “Pescarul” “Trambulina” si “Dublura de picioare”.

De aceasta data, spune agentia, conceptul de “natural energy in everyday life situations” a fost exprimat într-o alta maniera. Spre deosebire de executiile precedente, legatura dintre energia conferita si rezultatele consumului de Prigat este evidentiata indirect:

“Desi nu ne-am abatut deloc de la promisiunea brand-ului “mai multa energie”, prin spotul “Bona” aducem un element de noutate: legatura indirecta între energia data de Prigat si actiunea spotului în sine”. declara Carmen Tiderle, Creative Director Leo Burnett. “Ce vedem este o sportiva care se pregateste pentru o competitie sau asa ceva. Abia la sfârsit ne dam seama ca ea, de fapt, dadea un interviu pentru a fi bona unui copil superenergic, consumator de Prigat“, continua ea.

Leo Burnett ia Bona pentru PrigatRegizat de Bogdan Naumovici, Chief Creative Officer Leo Burnett si produs de HI-Fi Productions, spotul “Bona” a reprezentat o noua provocare, afirma autorii. Laura Georgescu-Baron, A/V Production Director, Leo Burnett sustine ca

„Pentru ca efortul "Bonei" sa fie real, Bogdan Naumovici a vrut sa aiba la filmare un bustean real cu o lungime cuprinsa între 1,5m-2,00 m. Astfel, cu aprobarile de rigoare, au fost taiati si adusi în Bucuresti doi busteni cu dimensiunile cerute de Bogdan”, a adaugat ea.

. .Leo Burnett ia Bona pentru Prigat

.Leo Burnett ia Bona pentru Prigat

.Leo Burnett ia Bona pentru Prigat

AdInfo

Autorii  "Bona" / Prigat

Bogdan Naumovici – Chief Creative Officer

Carmen Tiderle – Creative Director

Alexandru Icodin – Art Director

Elena Ionita – Strategic Planner

Laura Georgescu-Baron – A/V Production Director

Mihai Stanescu – A/V Production Manager

Elena Livinti – BrandComm Director

Diana Oanta – BrandComm Manager

Alina Bacsis – BrandComm Executive

Daniela Dumitru – Product Manager Prigat

Calin Clej – Consumer Marketing Manager QAB

Eusediu Margasoiu – Communication Director QAB


PUBLICITATE: