Laura Nedelschi, Claudiu Dobrita si Ema Prisca, in juriul ADC*E Awards 2019
Joi, 19 Septembrie 2019
 

Laura Nedelschi (stanga), Claudiu Dobrita si Ema Prisca (dreapta), in juriul ADC*E Awards 2019
Credit: ADC*RO

Cei trei membri ADC*RO vor fi prezenti la Barcelona pentru jurizarea celei de-a 28-a editii a ADC*E Awards.

AdPlayers. info

Laura Nedelschi, Claudiu Dobrita si Ema Prisca, in juriul ADC*E Awards 2019. Cei trei membri ADC*RO vor fi prezenti la Barcelona pentru jurizarea celei de-a 28-a editii a ADC*E Awards.

ADC*E Awards este singura competitie internationala care reuneste cele mai bune campanii si proiecte de design din Europa, oferindu-le vizibilitate si promovare la nivel international. Inscrierile sunt posibile exclusiv in baza recunoasterii obtinute la competitiile locale.

Un juriu format din 58 de creativi de top, selectati din 21 de tari europene, va evalua lucrarile inscrise la ADC*E Awards in categoriile: Film & Radio, Print Outdoor, Interactive &Mobile, Graphic Design, Promotions & New Media si Integration& Innovation.

„Abia astept experienta asta, mai ales ca jurizez intr-o categorie in care o sa vedem si lucrari integrate, de publicitate de categorie grea, gandita strategic si facuta cu simt de raspundere - dar si proiecte de gandire orientata in viitor. Practic, e playgroundul perfect!”, afirma Laura Nedelschi, Independent Creative Director, care va juriza in categoria Integration & Innovation.

„ADC Europe Awards este locul unde poti obtine o privire de ansamblu a creativitatii europene. Cred ca e utila contextualizarea muncii personale, cat si a tarii tale. Sa vezi cum stai fata de cehi, spanioli sau lituanieni. Mie imi place mult sa vad cum se rezolva tensiunea global-local pe la vecini sau la occidentali.”, adauga Ema Prisca, Independent Creative Director, care va face parte din procesul de selectie al castigatorilor pentru sectiunea Film & Radio.

„ADC Europe Awards e un festival al profesionistilor mai mult decat o intalnire a agentiilor, retelelor sau holding-urilor de comunicare. E intalnirea anuala a unui club de oameni care au de invatat unul de la celalalt. E a doua oara cand am ocazia sa particip ca jurat si de-abia astept sa ma reintalnesc cu oameni de creatie care cred in meseria lor si sa ma inspir de la creatorii de continut din design, multimedia sau storytelling care ne imping sa ne uitam si mai departe peste deal, de fiecare data.”, spune Claudiu Dobrita, Creative Director McCann PR, care va evalua creatiile inscrise la Promotions & New Media.

ADC*E Awards se desfasoara in perioada 8-9 noiembrie 2019, la Design Hub Barcelona, si este parte a celei de-a sasea editii European Creativity Festival. Tema acestui an poarta numele „Celebrating the people who are already building a better tomorrow” si se va concentra asupra celor care se folosesc de creativitate pentru a solutiona inca de acum problemele ce vor aparea.

Pentru prima oara in cadrul evenimentului va exista un membru al juriului cu rolul de „overall Jury President", care sa nu fie presedintele ADCE. Anul acesta jurizarea va fi condusa de Dörte Spengler- Ahrens Creative Managing Director, Jung von Matt/SAGA.

Mai mult in Festival


PUBLICITATE: