Lansarea ,,No Time To Die" va fi precedata de podcastul oficial James Bond si o noua serie de podcasturi pe toate platformele principale
Miercuri, 30 Septembrie 2020

 

No Time To Die, a carei lansare va avea loc in cinematografele din intreaga lume in noiembrie, va fi precedata de podcastul official James Bond si o noua serie de podcasturi cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris si producatorii Michael G. Wilson, Barbara Broccoli si Billie Eilish, din 30 septembrie pe toate platformele principale pentru podcasturi

AdPlayers. Info

No Time To Die: Podcastul oficial James Bond prezinta interviuri in exclusivitate si ofera acces de neegalat la secvente din culisele uneia dintre cele mai indragite francize din intreaga lume, anunta reprezentantii de comunicare ai cunoscutei serii de film.

Gazduita de criticul de film James King, seria cu sase episoade contine interviuri cu Daniel Craig Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Ana de Armas, Rory Kinnear, Billy Magnussen, regizorul Cary Joji Fukunaga, producatorii Michael G. Wilson si Barbara Broccoli, Billie Eilish si Finneas O’Connell, dar si cu un prezentator al echipei din spatele camerelor, de la regizorul de casting pana la supervizorul pentru efecte speciale.

Potrivit autorilor, fiecare episod se concentreaza pe un aspect diferit al mostenirii James Bond, de la muzica la dispozitive si de la costume la masini. Aceasta serie de podcasturi va dezvalui cum sunt alese locatiile spectaculoase si cum sunt create cascadoriile incredibile.

Amatorii de podcasturi vor asculta in premiera coloane sonore de la Hans Zimmer si inregistrari noi de la Orchestra Filarmonicii Regale din Bond 25 lansate de Decca Records.

No Time To Die va fi lansat in cinematografele din intreaga lume in noiembrie prin intermediul Universal Pictures International si in Statele Unite si in cateva alte teritorii prin MGM, cu ajutorul United Artists Releasing banner.

Mai mult in Eveniment, Entertainment


PUBLICITATE: