Kanal D si Ringier au donat jucarii copiilor din Afganistan
Luni, 15 Decembrie 2008
AdPlayers.ro, Irina Toma)

Kanal D si grupul de de presa Ringier ajute copiii orfani din Afganistan, in cadrul unei campanii interne cu scop umanitar. Angajatii Kanal D si ai publicatiilor din trustul Ringier au donat jucarii, haine si incaltaminte, la peste 200 de copii orfani din Kandahar, Afganistan.

Donatiile au ajuns la micii afgani printr-o echipa de jurnalisti formata din: Florin Ghioca, jurnalist in cadrul Grupului Ringier (Diva) si Rolf Vescan, operator stirile Kanal D. Echipajul a fost sprijinit de un avion Hercules pus la dispozitie prin bunavointa Ministerului Apararii Nationale.

”Prima intrebare pe care ar trebui probabil sa ne-o punem este daca in Kandahar / Afganistan, o zona zguduita de razboi si teroare, in care copiii sufera alaturi de cei mari, are cineva timp sa se gandeasca la Craciun?”, spune Marius Hagger (foto) - General Manager Ringier Romania. „Cel mai probabil ca nu. Cu atat mai mult sunt foarte mandru de faptul ca angajatii Ringier Romania, din initiativa proprie, s-au gandit sa aduca o scanteie de bucurie si speranta copiilor din Kandahar. In timp ce majoritatea suntem preocupati de cumparaturile de Sarbatori, exista oameni care isi dedica timpul ajutorarii semenilor si indiferent daca faptele lor frumoase se intampla aici sau in Afganistan, ei merita toata admiratia noastra".


PUBLICITATE: