Infinit Solutions deschide drum agentiilor romanesti la Interact Barcelona
Joi, 09 Mai 2013

Interact Barcelona 2013, Hotel W Barcelona. 23-24 mai 2013. sursa: Interact

( adplayers, Iulian Toma) Infinit Solutions deschide drum participarii romanesti la Interact Barcelona. Partenera la evenimentul interantional care va avea loc intre 23 si 24 mai, agentia va  avea propriul stand la eveniment, iar unul dintre partenerii companiei va vorbi greilor pietei de comunicare europene despre unul din conceptele proprii de business in mediul digital – Tradigital.

„Anuntam cu mandrie ca suntem prima si singura agentie independenta, atat din Romania cat si din Europa de Est care se implica la un asemenea nivel, la acest tip de eveniment, si isi reprezinta astfel tara la nivel global” spune Alex Cernatescu, Managing Partner al Infinit Solutions - unul dintre vorbitorii care vor sustine prezentari la Interact Barcelona 2013.

Interact Barcelona reuneste in fiecare an crema business-ului digital din Europa. Panelul de vorbitori ai evenimentului numara nume importante ale industriei de comunicare: Geoff Seeley - Global Media Director, Unilever, Georges-Edouard Dias - Head of Digital, L'Oreal; Pete Blackshaw - Global Head of Digital Marketing and Social Media, Nestle, Alain Heureux - President, IAB Europe sunt doar cateva dintre numele grele ale comunicarii digitale care vor sustine prezentari la Interact Barcelona.

„Vrem sa aratam ca Romania este o tara extraordinara, plina de oameni foarte valorosi si bine pregatiti si daca reusim sa punem acest lucru in valoare pe termen mediu si lung tara noastra poate deveni un hub foarte important de productie digitala la nivel European si poate chiar si global” mai afirma Cernatescu.

„Vrem sa aratam ca exista in Romania agentii digitale locale independente si puternice, care au un cuvant important de spus asupra industriei noastre dar si asupra celei Europene dar si globale”.

Programul Interact Barcelona il puteti gasi pe website-ul evenimentului.


PUBLICITATE: