INNA, interviu cu Tommy Hilfiger si show in Mexic cu 10.000 de oameni
Vineri, 30 Martie 2018

Credit: Global Records / PR, ELLE

Ambasadoarea Global Influencers a fost invitata speciala a show-ului Tommy Hilfiger de la Milano Fashion Week, unde l-a cunoscut personal pe designer si i-a luat un interviu pentru revista ELLE.

adplayers.info


Credit: INNA / video facebook

Apreciata la nivel international, INNA a sustinut doua concerte in Mexic in luna martie. Primul show al artistei Global Records a fost in Mexico City, unde a mers ca invitat special la show-ul celor de la Dimitri Vegas si Like Mike, unii dintre cei mai cunoscuti DJ ai momentului. Cel de-al doilea show a fost in San Luis Potosi, unde artista a cantat in fata a 10.000 de fani.

Intre cele doua concerte, artista a stat la Los Angeles unde a participat la sesiuni de compozitie pentru urmatorul album pe care il va lansa anul acesta, compus integral de ea, in limba spaniola.

INNA este si pe coperta celui mai recent numar al revistei ELLE Romania, o sedinta foto care a avut loc la Milano, cu tinute exclusiv Tommy Hilfiger. De altfel, artista a fost invitata speciala a show-ului Tommy Hilfiger de la Milano Fashion Week, unde l-a cunoscut personal pe designer si i-a si luat un interviu.

La final, Tommy Hilfiger i-a spus ca o vede urmatoarea Selena Gomez, ceea ce nu poate fi decat un compliment, avand in vedere ca este unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, dar si numarul 1 pe Instagram.

Artista a aparut si pe site-ul Vogue Franta, dar si pe retelele de socializare oficiale Tommy Hilfiger.

Cel mai recent single al artistei, “Me Gusta”, compus integral de ea, are peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube, iar “Ruleta” tocmai a acumulat 150 de milioane de vizualizari.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nuca, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly si multi altii. 

Mai mult in Ambasadori de Brand, Influencers, PR


PUBLICITATE: