IAB Romania invita specialistii romani la inscrieri in MIXX Awards Europe si lanseaza prima serie de podcast-uri MIXX Perspective
Luni, 13 Mai 2024

IAB Romania a lansat primul dintr-o serie de cinci podcasturi MIXX Perspective, al carui prim protagonist este Stefan Chiritescu, Chief Strategy Officer, McCann Worldgroup Romania.

Podcastul, aici

AdPlayers. info

S-a dat startul inscrierilor la  Mixx Awards Europe, o competitie in care Romania a performat magistral in ultimii ani si  doar anul trecut a castigat 11 premii, iar acum doi ani Grand MIXX a ajuns la echipa Centrade, anunta IAB Romania.

Tema acestei editii este  "Back to Basixx" - Hunters of Engagement, Gatherers of Reach". Temenul limita pentru inscrieri este 7 iunie.

Fees inscriere:  300 EURO + TVA pentru prima inscriere a unei campanii la o categorie  si 175 EURO + TVA/categorie pentru inscrierea aceleiasi campanii la mai multe categorii.

IAB Romania lanseaza podcastul MIXX Perspective

IAB Romania lanseaza podcastul MIXX Perspective o serie de cinci a primului sezon de podcasturi, care au fost filmate cu ocazia MIXX Awards Romania, editia 2023.

,,Podcastul IAB Romania - MXX Perspective este unul fara perdea in care disecam si demitizam buzzwords si teme de interes pentru digital marketing alaturi de profesionisti din marcomm si business", spun oficialii de comunicare IAB Romania

In primul episod, din seria de cinci podcasturi ale acestui sezon, Stefan Chiritescu, Chief Strategy Officer, McCann Worldgroup Romania si Gabriel Patru - Presedintele IAB Romania si Therefour - Brand Strategists prezinta perspectiva strategului de brand si comunicare, dar si perspectiva clientului.

Printre temele abordate in primul podcast MXX Perspective se numara Tehnologie, AI, AR si impactul lor in demersul de comunicare si munca de agentie, Sustenabilitate/ESG, Locul si rolul comunicarii in demersul de business, rolul premiilor in economia agentiei de comunicare si a relatiei cu clientii.

Mai mult in Digital, Festival


PUBLICITATE: