IAA si UAPR au ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Joi, 27 Noiembrie 2008
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Comitetul de Organizare EFFIE 2009 va fi format din Alexandra Olaru – HR & Communication Director Unilever SCE, Mihai Ghyka – Membru al Senatului IAA, Dan Petre – Managing Partner D&D Research, Afrodita Blasius – Managing Partner Bridge Communication, Sorin Blaga – Marketing Director Rompetrol, Stefan Iordache – CEO Leo Burnett Group, Paul Markovits – Senior Brand & Communication Director Vodafone Romania.

Presedintele comitetului este Narcis Horhoianu – Associated Marketing Director P&G Romania, se mai arata intr-o informare transmisa AdPlayers, in urma unei adunari generale comune IAA Romania – UAPR care a avut loc ieri, la IAA House.

Potrivit comunicarii, alegerile au avut loc ieri, iar membrii celor doua asociatii si-au desemnat reprezentantii prin vot secret. Nominalizarile s-au exprimat pe parcursul a doua zile si s-au incheiat la ora de incepere a Adunarii Generale.

Comitetul de organizare EFFIE este constituit din 7 persoane (Presedinte si 6 membri) si are rolul de a superviza din punct de vedere tehnic organizarea competitiei si a Galei de Premiere. Pentru pozitia de Presedinte au candidat 4 persoane iar pentru cele 6 pozitii de membru din comitet au fost 21 de candidati.

Procesul de votare a produs si o surpriza – 2 candidati obtinand acelasi numar de voturi. Prin urmare s-a decis extinderea numarului de membri in comitet de la 6 la 7 in asa fel incat ambii candidati sa fie inclusi pe lista Comitetului.


PUBLICITATE: