IAA Publishing House scoate primii bani din "Wie Werbung Wirkt"
Miercuri, 11 Iulie 2007

(AdPlayersa.ro, Iulian Toma)

Cartea "Efectele Publicitatii", primul volum aparut la editura IAA Publishing House, a fost lansata si in Romania, anunta oficialii IAA Romania.

Pe numele sau original "Cum sa faci publicitate" acesta este o adaptare a cartii “Wie Werbung Wirkt” a autoarei Brigitte Weiss, consultant in comunicare la Viena, publicata pentru prima oara de catre IAA Austria. Titlul este  si primul proiect al editurii IAA Publishing House, editura organizatiei industriei de comunicare din Romania, International Advertising Association.

Reprezentantii IAA sunt de parere ca „Efectele publicitatii” este mai mult decat o traducere a editiei originale, fiind adaptata specificului pietei romanesti si completata cu cazuri reale ale pietei locale de catre Dan Petre, conferentiar universitar doctor la SNSPA si managing partner D&D Research.

Pe langa aspectele teoretice, cele 11 capitole contin si exemple si studii de caz locale reale, care fac ca aplicabilitatea informatiilor teoretice sa fie evidenta, contribuind totodata la relevanta cartii pentru cititorii romani.

Acoperind teme precum Strategia si pozitionarea, Cum functioneaza instrumentele publicitatii Planificarea campaniei de publicitate sau Publicitate castigatoare de premii , volumul „Efectele publicitatii” prezinta un set de sugestii si guideline-uri menite sa vorbeasca nu atat de o dimensiune a succesului in publicitate, cat de o dimensiune a eficientei acesteia.


PUBLICITATE: