IAA Bucuresti, alaturi de IAA New York, in finala The Chapter Excellence Award - Golden Tulip
Marti, 29 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Alaturi de filialele din New York, Sri Lanka, Italia si Polonia, filiala IAA din Romania este nominalizata pentru cea mai inalta distinctie IAA la nivel mondial - The Chapter Excellence Award - Golden Tulip, anunta reprezentantii de comunicare ai filialei romanesti.

 

Eveniment organizat din doi in doi ani, cu ocazia Congresului Mondial IAA, distinctia se acorda filialei care prin proiectele derulate a contribuit cel mai bine la atingerea obiectivelor IAA. Selectia prezentarilor trimise de filialele din toata lumea a fost facuta de un juriu condus de Indra Abidin – Senior Vice President IAA Worldwide si Marwan Rizk - Vice President Development Programs.

 

Filiala castigatoare va fi anuntata de Joseph Ghossoub - Presedintele IAA Worldwide, si va avea loc in cadrul celui de-al 41-lea Congres Mondial al International Advertising Association, ce va avea loc la Washington DC.

 

“Acest rezultat se datoreaza echipei de oameni sufletisti care conduce IAA Romania. Oameni care au ales sa ofere industriei din talentul si energia lor si care lasa interesul personal acasa”, a declarat Felix Tataru, Presedintele IAA Romania, care le-a si multumit celor care au contribuit la succesul proiectelor derulate de filiala locala a organizatiei.

 

Potrivit organizatiei, IAA Romania a negociat si un discount important la taxa de participare si facilitati de transport pentru participarea la eveniment. Pana la data comunicarii, delegatia care va reprezenta IAA Romania la congres cuprindea mai mult de 20 de persoane.

 

La eveniment va participa si Consiliul Director compus din Felix Tataru - Presedinte, Alexandra Olaru Vicepresedinte, Cristina Simion - Secretar General, Cezar Dumitru - trezorier, Afrodita Blasius - director de program, Narcis Horhoianu-director de Program, Diana Flutur - director de program, Dan Petre director de program, Eusediu Margasoiu-director de program.

 

Din delegatie mai fac parte Victor Dobre - Director General IAA Romania, Mihai Ghyka (Manager General Inbev Romania), Marcel Straut - Director General, Bigger Group, Stefan Voloaca - Creative Director la Bigger Group, Bogdan Prajisteanu - Managing Director la Mediaedgecia, Dierk Zeigert  - Director General News Outdoor si altii.

 


PUBLICITATE: