Hope and Homes for Children pune umarul la integrarea copiilor cu Hope Ball 2014
Joi, 30 Octombrie 2014
 adplayers. info

Hope and Homes for Children pune umarul la daramarea orfelinatelor si integrarea copiilor in case de tip familial prin Hope Ball 2014. Balul de caritate va avea loc pe 8 noiembrie, in Sala de Marmura a Cercului Militar National si va scoate la licitatie bunuri si obiecte apartinand unor vedete ale sportului si personalitatilor publice din Romania. Gazda evenimentului va fi prezentatoarea Stirilor Noptii difuzate de Pro Tv, Amalia Enache.

De la calatorii alaturi de echipa nationala de rugby, la World Cup, la obiecte care au apartinut marilor sportivi campioni ai Romaniei, dar si unor vedete internationale, licitatia cu strigare propune spre achizitionare obiecte a caror valoare este greu de estimat in bani.

Un brunch cu Nadia Comaneci, pentru 4 persoane, la Intercontinental, un meci cu Ilie Nastase in cadrul turneului BRD Bucharest Open sau 4 locuri la meciul de fotbal Romania – Irlanda in compania lui Gheorghe Hagi sunt doar cateva dintre loturile spectaculoase care vor putea fi licitate, pe 8 noiembrie, la primul bal caritabil al Hope and Homes for Children Romania.

In 15 ani de activitate in Romania, HHC a inchis 50 de orfelinate de tip vechi si a deschis 91 de case de tip familial, pana in octombrie 2014. In acest moment, inca 5 orfelinate de tip vechi urmeaza sa fie inchise. 

”Peste 8.000 de copii supravietuiesc inca in institutii, lipsiti de parinti, traumatizati si loviti de o soarta mult mai vitrega decat si-ar putea imagina cineva. Alti peste 200.000 de copii sunt inca alaturi de parintii lor, dar nu pentru multa vreme: saracia crunta in care isi duc zilele ii indreapta spre ruperea de familii, iar disperarea adusa de saracie ii vitregeste de orice fel de speranta de mai bine”, spune Stefan Darabus, Director Dational al Hope and Homes for Children Romania, motivand activitatile organizatiei.

Mai multe detalii pe thehopeball.org.

 


PUBLICITATE: