Galeriu & Partners comunica pentru Mastering the Music Business care se va deschide cu Tudor Chirila
Luni, 13 Noiembrie 2017

Galeriu & Partners comunica pentruMastering the Music Business care va fi deschisa de Tudor Chirila.
Credit: Galeriu & Partners

adplayers.info

Agentia de relatii publice Galeriu & Partners comunica pentru conferinta Mastering the Music Business deschisa de Tudor Chirila. Mastering the Music Business, prima conferinta organizata in Romania pe teme de industrie muzicala, dedicata in special artistilor independenti, dar si celorlalti profesionisti ai industriei muzicale - manageri, agenti de booking, agenti de PR, tour manageri, avocati, promoteri, reprezentanti ai label-urilor majore si independente - a ajuns la cea de-a treia editie. Evenimentul va avea loc in perioada 20-22 martie 2018 si se va desfasura in Sala Aula din incinta Ministerului Culturii (Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 22). Discursul de deschidere a conferintei va fi sustinut de Tudor Chirila, solistul trupei Vama, producator, compozitor si actor.

„Cred ca a venit  momentul in care artistul trebuie sa fie constient ca activeaza intr-o lume care se schimba de la o luna la alta si trebuie sa stie ce contract semneaza, cum sa se promoveze, cand sa semneze cu o casa de discuri, cand sa devina independent si asa mai departe. Toate acestea vor fi dezabute in cadrul conferintei cu speakeri internationali si locali care s-au aliniat dinamicii industriei muzicale. Asa ca va indemn sa va luati bilet si sa fiti acolo!” – a declarat Tudor Chirila (Keynote speaker, MMB editia a III-a).

Potrivit agentiei de relatii publice, editia din 2018 va continua sa aduca participantilor numeroase oportunitati de relationare cu profesionistii din industria muzicala si din industriile adiacente, care vor veni cu prezentari de idei si tehnologii noi, dar si cu povesti de succes, in primele doua zile ale conferintei. Nu vor fi ocolite nici aspectele practice ce vor constitui teme ale workshop-urilor desfasurate in a treia zi de conferinta, care le este dedicata in exclusivitate.

Din subiectele editiei de anul viitor nu vor lipsi temele legate de distributia online si streaming, dezbateri pe tema managementului artistic, intalniri cu reprezentanti ai principalelor societati de gestiune colectiva, povesti de succes ale artistilor din toate generatiile.

Vor exista si serile de showcase-uri, ale unor trupe romanesti si internationale aflate la inceput de drum sau care doresc sa-si prezinte noile show-uri live in fata unui auditoriu format din profesionisti ai industiei muzicale si nu numai.

 „Sunt extrem de bucuroasa ca ne aflam acum in pozitia de a anunta cea de-a treia editie a Mastering The Music Business, un proiect care a pornit timid in 2016. In 2017, la a doua editie, aproape am dublat numarul de participanti fata de primul an, iar ecourile din piata sunt in continuare foarte bune” a declarat Anca Lupes (fondator, Mastering the Music Business).

„Am gasit o deschidere extraordinara din partea tuturor celor care au urcat pe scena conferintei la ambele editii, ceea ce ne-a motivat sa identificam si sa aducem in programul viitor si mai multi profesionisti din Romania si nu numai. Anul trecut, Smiley, unul dintre cei mai de succes artisti si antreprenori din Romania, a acceptat sa deschida conferinta. In aceeasi nota, anul acesta, discursul de deschidere ii va apartine lui Tudor Chirila, o voce puternica atat in industria muzicala, cat si in peisajul social si un model al tinerei generatii. Nu in ultimul rand, alaturarea celor de la INCFC in calitate de co-organizatori incepand din 2017 aduce in continuare un plus de relevanta si consistenta informatiilor oferite participantilor.”

Organizatorii anunta ca taxa de acces la conferinta, in regim presale, este de 35 euro pana la finalul anului si include participarea la conferinta in zilele de 20 si 21 martie, acces la showcase-urile din serile de 20 si 21 martie, dar si coffee break si lunch break. Biletele se pot achizitiona de pe pagina de vanzare a evenimentului Mastering the Music Business .

Mastering the Music Business este prima conferinta organizata in Romania pe teme de industrie muzicala si singura care se adreseaza  in principal artistilor independenti, dar si managerilor, agentiilor de booking, agentiilor de PR muzical etc. Prima editie a conferintei a avut loc in februarie 2016 si, pentru prima data, artistii, profesionistii din industria muzicala, managerii artistici, specialistii in gestionarea drepturilor de autor, distributie online, radio, branding si PR au dezbatut teme de inters comun si au avut ocazia sa intre in contact pentru proiecte viitoare.

In editiile trecute, au fost prezenti zeci de speakeri romani si internationali care au sustinut studii de caz, prezentari, dezbateri si workshop-uri. Intre speakeri s-au numarat artisti precum: Smiley, Damian Draghici, Nicu Alifantis, Tataee (BUG Mafia), Cornel Ilie (Vunk), Dan Byron, alaturi de reprezentanti ale unora dintre cele mai puternice platforme online, la nivel global – Thorsted Freese (Believe Digital), Lucas Iliev (Music Gateway), Sam Taylor (TuneCore), Chris Cooke (CMU Insights) si altii.

Mai mult in Eveniment, PR, Media


PUBLICITATE: