GMP este singura finalista la Film Lions
Joi, 21 Iunie 2007

FOTO: Felix Tataru, Presedinte GMP (stanga) si Mirela Angelescu - Client Service Director (dreapta)

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Dupa predictii de la Bucuresti si de la Cannes in care de la Bogdan Naumovici (Leo Burnett) pana la Felix Tataru (GMP) apreciau ca MTV-ul McCann are sanse reale la o nominalizare Film Lions, astazi dupa amiaza juratii de la Cannes au dat citirii singura finalista de la ...  GMP.

Avand in palmares Argint la Golden Hammer, Bronz la Epica, Short list la Golden Drum, 2 premii la Ad’or (foto)  - Cel mai bun spot TV, cel mai bun spot TV din categoria mass media, Porcul pentru Boom TV a obtinut singura nominalizare romaneasca in finala sectiunii Film de la festivalului de publicitate Cannes Lions

"Acum cateva ore credeam ca nu exista veste mai buna decat Bronzul pentru Mandra”, a declarat pentru AdPlayers, in urma cu citeva minute, Mirela Angelescu (foto dreapta), Client Service Director GMP,  “Ei bine, exista: Bronzul pentru Mandra si shortlist pentru Boom. Suntem extrem de fericiti de ce am realizat si motivati sa repetam lucrurile astea caci...it feels sooo good!"

La sectiunea Film Lions au fost inscrise in total la editia din acest an aproape 4.500 de lucrari (4474). Pana acum GMP totalizeaza astfel doua nominalizari la festivalul de publicitate si un Leu de Bronz la Press Lions, Starcom 2 nominalizari si un Silver Lion la Media Lions,, iar Leo Burnett o nominalizare la Press Lions.

Romania inregistreaza pentru prima data in istoria participarii sale la Cannes Lions primele agentii premiate la cel mai important festivalul de publicitate international - Prima agentie de media premiata– Starcom, si prima agentie de publicitate premiata – GMP. Nici numaruld e 5 nuominalizari nu este unul de neglijat, acesta fiind mai mare decat cel strans in toti anii de participare de pana acum.

AdFile Cannes Lions 2007

Nominalizare in Finala Film Lions,

Titlu Porcul

Advertiser Boom TV

Creative Directors: Emilian Arsenoaiei, Oliver Kapusta

Art Director: Theodor Sandu

Copywriter: Corina Bacanu

Client Service Director: Mirela Angelescu

Account Manager: Teodor Cucu


PUBLICITATE: