Fotomodelul roman Gina Chirila, la Vogue Italia alaturi de alte nume grele din industria frumusetii
Marti, 02 Octombrie 2018
 

Gina Chirila a stralucit pe 21 septembrie in Milano, la Cinema Manzoni, la petrecerea Vogue Italia alaturi de Madalina Ghenea, Sara Sampaio, Irina Shayk, Alessandra Ambrosio, Giampaolo Sgura, Natasha Poly, Jeremy Scott si multe alte supermodele si designeri celebri.

adplayers. info

Cu o fumusete cunoscuta atat in tara, cat si peste hotare, celebrul fotomodel Gina Chirila a fost invitat la petrecerea data de prestigioasa revista Vogue Italia in cinstea sarbatoririi a 60 de cariera a cantaretei Mina.

Petrecerea, care a avut loc pe 21 septembrie in Milano, la Cinema Manzoni, a strans in acelasi loc alte nume grele din industria frumusetii: Madalina Ghenea, Sara Sampaio, Irina Shayk, Alessandra Ambrosio, Giampaolo Sgura, Natasha Poly, Jeremy Scott si multe alte supermodele si designeri celebri.

Printre proiectele internationale ale Ginei Chilira se numara si recenta ei colaborare cu celebrul fotograf Marco Gaviano, cel care a descoperit-o si pe Cindy Crawford.

„Ne-am cunoscut cand eram in Capri, lucram pentru Roberto Cavalli. In acelasi timp, in Milano, era casting pentru brandul Lyla Dumont, dar eu nu am putut participa. Cu toate astea, am obtinut colaborarea dupa ce au vazut fotografiile de la agentia mea din Italia” a declarat Gina Chirila.

„Știam ca Marco e un fotograf foarte important si m-am bucurat foarte mult ca o sa ma pozeze el. Ulterior am pastrat legatura si am facut si alte proiecte impreuna. Am pozat pentru un brand de bijuterii din Milano si Portofino si am facut si poze pentru galeriile lui din lume”.

Mai mult, una din pozele Ginei facute de Gaviano se va regasi in curand si in expozitiile lui din St. Barths, Miami si New York.



Mai mult in Eveniment, Ambasadori de Brand, Influencers,


PUBLICITATE: