Fost Director de Marketing si Vânzari la Daewoo este numit Country Manager Mazda pentru România
Vineri, 12 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Fost Director de Marketing si Vânzari la Daewoo este numit Country Manager Mazda pentru România

Cristian Rigu (foto) a fost numit Country Manager Mazda pentru Romania, anunta oficialii de comunicare pentru Mazda, de la Free Comunication.

Cristian Rigu va reprezenta interfata dintre Mazda si partenerii români, principala atributie a acestuia fiind aceea de a dezvolta reteaua dealerilor români ai marcii. Reteaua de distributie va functiona sub coordonarea Mazda Central and South East Europe (Mazda CSEE), cu sediul la Klagenfurt – Austria.

Potrivit companiei, Cristian Rigu (33 ani) beneficiaza de o experienta vasta în domeniul auto si a ocupat în ultimii noua ani functia de Director General de Marketing si Vanzari pentru Daewoo Automobile România.

“Am decis sa intru în echipa Mazda întrucât cred în puterea acestui brand”, a spus Cristian Rigu. „Obiectivul meu este acela de a crea o retea puternica de dealeri, precum si de a creste cota vânzarilor Mazda în Romania. Pentru mine, Romania reprezinta aproape un teren viran în domeniul auto, cu  posibilitati importante de dezvoltare în cadrul Mazda CSEE”, a mai spus noul country manager.

Romania se numara printre cele 13 piete coordonate de catre Mazdza CSEE, reprezentant o zona cu real potential pentru aceasta organizatie: Austria, Romania, Ungaria, Slovenia, Croatia, Republica Ceha, Slovacia, Bulgaria, Sebia, Bosnia, Macedonia, Moldova si Albania.

Pe piata româneasca exista, în prezent, trei dealeri Mazda - Mazrom Motors SRL, BDT - Business Development Team si Auto Xedos - alti sapte fiind asteptati sa se alature echipei de dealeri, pâna la mijlocul lui 2007.


PUBLICITATE: