Food & Bar Magazine demareaza Bar Master Competition 2009, la Mamaia
Joi, 23 Iulie 2009
 

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Prima etapa a Bar Master Competition 2009, competitie organizata de Food & Bar Magazine (Business Publishing Group), incepe la Mamaia. Intrecerea va avea loc miercuri, 29 iulie, la terasa Cafe Del Mar, incepand cu ora 19.00, iar barmanii vor avea de trecut doua probe: Speed Opening si Working & Exhibition Flair.

Intrecerea are in componenta patru etape de calificare si finala. Barmanul care acumuleaza cel mai bun punctaj va fi declarat campionul Romaniei in bartending. Separat, se va acorda titlul de “Cel mai bun barman in Free Style” pentru concurentul care se claseaza pe primul loc in aceasta proba a finalei. Partenerii Bar Master Competition 2009 sunt Havana Club, Marie Brizard, Carlsberg, Granini si Rocchetta. Concursul este supervizat si jurizat de Exquisite Bar Solutions, cu sprijinul media al Sapte Seri.

Lansata in aprilie 2005, Food & Bar Magazine este o revista business-to-business dedicata managerilor si specialistilor din sectorul horeca (restaurante, baruri, cafenele, cluburi etc). Publicatia este editata de Business Publishing Group,care mai editeaza publicatiile Piata – revista bunurilor de larg consum, Pharma Business – revista de management medical si farmaceutic  si Modern Buyer – revista achizitorilor din Horeca si Retail.


PUBLICITATE: