Filme ca la Londra sau Bucuresti, acum si la Buzau. Primul multiplex Cinema City, in Buzau.
Vineri, 28 Mai 2021

 

Credit. Cinema City

Cinema City a inaugurat din 27 mai in Shopping City Buzau cel de-al 27-lea multiplex, chiar in ziua redeschiderii retelei Cinema City Romania, si marcheaza implinirea a 125 de ani de la prima proiectie cinematografica din Romania.

AdPlayers. info

Cinema City a inaugurat din 27 mai in Shopping City Buzau cel de-al 27-lea multiplex, chiar in ziua redeschiderii retelei Cinema City Romania, si marcheaza implinirea a 125 de ani de la prima proiectie cinematografica din Romania.

Lider de piata in Romania, Cinema City contribuie la relansarea pietei de cinema din Romania care a trecut prin momente dificile in ultimul an. Incepand din momentul intrarii pe piata din Romania, Cinema City si-a luat angajamentul de a recrea si a dezvolta infrastructura de cinema.

Astfel, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, continua investitiile si in anul 2021, deschizand in orasul Buzau un multiplex la standardele cinematografice din marile capitale ale lumii si astfel ajunge la 242 de ecrane in toata tara.

In plus, Grupul Cineworld a preluat acum trei ani lantul american Regal Cinemas, creand, astfel, cel de-al doilea cel mai mare operator de cinematografe din lume, acoperind o piata de aproximativ 500 milioane de persoane si fiind prezent in 10 tari, cu peste 9,500 de sali de cinema in Europa, Israel si SUA.

„Asa cum spunea Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld, lumea devine din ce in ce mai conectata, iar culturile se intrepatrund si acest lucru reprezinta o oportunitate esentiala pentru noi de a le oferi spectatorilor posibilitatea  de a viziona in cele mai bune conditii productii locale si internationale.”, a spus Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Noul multiplex de la Shopping City Buzau cuprinde 5 sali complet digitalizate, cu un numar total de 880 locuri, iar valoarea investitiei se ridica la aproximativ 5 milioane de euro, fiind realizata de Cinema City Romania impreuna cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

„Dupa un an atipic, deschiderea multiplexului din Buzau reprezinta un nou inceput pentru industria in care activam si un capitol important pentru  compania noastra in Romania. Cinema City isi continua strategia si inoveaza continuu, reamintindu-le permanent spectatorilor ca sala de cinema reprezinta cel mai spectaculos loc unde poti viziona un film si cea mai buna modalitate de petrecere a timpului liber.” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Cele mai bune filme, in cel mai bun loc sa vezi un film

Inceputul lunii iunie aduce la Cinema City Buzau mult-asteptatele filme de actiune de neratat  „Fast & Furious 9”, „Black Widow” si „The Suicide Squad” care te vor tine lipit de fotoliul de cinema, iar thriller-ul „A Quiet Place 2” te va transpune intr-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet iti va parea cel mai mare dusman. Copiii au si ei parte de premiere, filmele „SOUL” si „Hotel Transylvania: Transformania” fiind pe gustul lor.

Primul weekend la cinema aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie si actiune:

-             direct de pe covorul rosu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai buna actrita, cel mai bun regizor), iar de la Studiourile Pixar filmul de animatie SOUL (Oscar pentru cea mai buna animatie),

-             Robert de Niro, Morgan Freeman si Tommy Lee Jones se intorc in comedia THE COME BACK TRAIL,

-             Liam Neeson revenind in forta in filmul de actiune THE MARKSMAN.

Pentru a sarbatori deschiderea, incepand din data de 27 mai pana in 1 iunie (inclusiv) fiecare bilet de copil la film aduce dupa sine un cadou gratuit, un promotional de film original, Trolls sau Wonder Woman, in limita stocului disponibil.

In ziua de  1 iunie buzoienii sunt asteptati alaturi de cei mici sa se bucure de avanpremierele mult-asteptate:

-             PETER RABBIT: THE RUNAWAY / Peter Iepurasul: Fugit de acasa, comedia animata mult asteptata

-             iar TOM & JERRY va cheama sa sarbatorim impreuna 80 ani de la prima lor aparitie.

In plus, doar de 1 iunie se intorc in cinema trei filme pe care copiii le-au iubit, la un pret unic de 8 lei:

-             TROLLS, care pornesc intr-o aventura cu totul speciala

-             ADDAMS FAMILY, comedia care spune povestea membrilor Addams

-             ABDOMINABLE, animatia care te poarta intr-o lume magica

Programul complet al cinematografului Cinema City Buzau, impreuna cu detalii despre bilete si promotii vor putea fi gasite pe site-ul www.cinemacity.ro

Mai mult in Entertainment, Media


PUBLICITATE: