“Fabrica de radio” de 12 ani
Vineri, 15 Aprilie 2005

( AdPlayers.ro ) “Fabrica de Hituri” ProFM implineste astazi 12 ani. Timp de 12 ore, de dimineata pana seara, 12 artisti din generatia veche si din cea nou, care au fost lansati la “fabrica de hit-uri” ProFM, au fost invitati pe rand in studioul ProFM. Timpuri Noi, Akcent, Voltaj, La Familia, BUG Mafia, Taxi, Nicola, Radu de la O-Zone, Suie Paparude sunt doar cativa dintre invitatii de astazi ai ProFM.

O data cu aniversarea de astazi a celor 12 ani, ProFM incepe DEMOnstratia, un concept lansat in 1999, si care, potrivit postului de radio, s-a transformat la vremea respectiva intr-un adevarat fenomen in muzica romaneasca. DEMOnstratia care a lansat printre altii pe Nicola, incepe de astazi si ii invita pe cei ce viseaza sa se lanseze in muzica sa trimita un demo. DEMOnstratia “Fabricii de hituri” ProFM le va selectiona pe cele mai bune dintre ele si va continua sa lanseze si sa promoveze noi nume si hit-uri in muzica romaneasca.

La aniversarea a 12 ani nu lipsesc nici statiile locale ale ProFM din tara. In plus, adolescentii – elevi de liceu sau studenti – isi fac simtita prezenta in cele 12 ore dedicate celor 12 ani de ProFM. “Asta pentru ca de la ProFM se afla tot ce e nou, tot ce e cool, tot ce e la moda” spun reprezentantii postului de radio.


PUBLICITATE: