Experti in creativitate din intreaga lume vin la ICEEfest 2016. Bucuresti, 9 si 10 iunie.
Miercuri, 04 Mai 2016


The Kiss Project, Dentyne, 4 Wise Monkeys, Grecia.

Cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, ICEEfest aduce la Bucuresti, pe 9 si 10 iunie 2016, o lista importanta de experti in creativitate.

adplayers. info

ICEEfest, cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, aduce la Bucuresti, in 9 si 10 iunie a.c. o lista importanta de experti in creativitate din intreaga lume. Castigatori de premii internationale, lideri cu firme prestigioase in portofoliu, creativii invitati sa vorbeasca la ICEEfest vin sa impartaseasca din experienta adunata in cadrul unor agentii de renume mondial.

Oameni din spatele multora dintre campaniile internationale relevante din ultimii ani, creeativii invitati la ICEEfest  reprezinta companii relevante in comunicarea digitala: Zoo (Google), BBH Live, Lola Mullen Lowe, DDB Sweden, R/GA, Palladium Digital, Bold Ogilvy, SimplyZesty, 4 WiseMonkeys la care se alatura o lista importanta de agentii specializate in creativitatea de tip VR si AR.

Dupa ce a lucrat la proiecte pentru Bvlgari, Google Play, Kenzo, Samsung, VW sau Chanel, Franc Cheetham va urca acum pe scena ICEEfest ca reprezentant al echipei Zoo, agentia interna de creatie din cadrul Google.

Mark Aris, co-fondator la 4 WiseMonkeys - una dintre agentiile cu cea mai rapida dezvoltare din Grecia, a adunat, alaturi de colegii din echipa, un portofoliu important, din care nu lipsesc marci precum Carlsberg, Nissan sau Coca Cola si nu mai putin de 32 de premii nationale si internationale.


Audi R8, BBH Live

Cu un CV impresionant in cadrul unor agentii importante din Londra, Damola Timeyin este reprezentantul BBH Live in cadrul ICEEfest. A participat la campanii de succes pentru Old El Paso, Tesco, BritishAirways, KFC sau The Guardian.

Technology Director la R/GA, Anthony Baker revine la ICEEfest pentru a tine audienta la curent cu ultimele solutii tehnologice care au schimbat in profunzime modul in care oamenii interactioneaza cu brandurile.

La editia 2016 ICEEfest vine si Horacio Chacho Puebla: CCO / Partner / Friend in cadrul LOLA MullenLowe, un hub de creatie si strategie apartinand MullenLowe Group cu birouri in Madrid, Barcelona si Lisabona.

Graphic designer cu o vasta experienta in zona de comunicare de brand, Catalin Nastasoiu s-a mutat In 2001 in Statele Unite, iar 9 ani mai tarziu a creat Ronativ. Astazi vorbeste cu drag despre Romania. La ICEEfest vine sa spuna cum, prin creatiile sale, incearca sa arate lumii o alta fata a tarii noastre.\


Lista completa a creativilor care vin la ICEEfest o puteti gasi pe pagina special dedicata la ICEEfest

Ajuns la a 5-a editie ICEEfest este organizat in parteneriat cu Orange si ii are ca principali sustinatori pe Volkswagen,  BCR si Prometheus.

Mai mult in Interactive, Digital, Eveniment


PUBLICITATE: