Edipresse AS România lanseaza trimestrialul Viva! Biografii
Luni, 02 Octombrie 2006
Edipresse AS România lanseaza trimestrialul Viva! Biografii

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro

Edipresse AS România lanseaza, din octombrie, revista Viva! Biografii, “o extindere inovativa a brandului de succes Viva!”, dupa cum o definesc autorii. Reprezentantii revistei mai sustin ca titlul este si primul proiect de acest gen pe piata româneasca.

Melania Ulici, Director de Marketing, Edipresse AS România, a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro ca revista va aparea pe piata la sfârstul saptamânii viitoare. Lansarea revistei va fi marcata de un eveniment realizat în parteneriat cu  Jaguar, Hallmark si BAT. Campania de promovare a revistei se va desfasura pe print, radio, indoor si internet.  

Viva! Biografii va fi publicata trimestrial, într-un tiraj initial de 30.000 de exemplare, la pretul de 5,40 lei, pe hârtie LVC 80 g/mp. Revista va contine si un DVD cu un film biografic.

Public tinta

Publicul tinta al revistei va fi format, sustin editorii, din femei si barbati cu vârste între 25-45 ani, cu resedinta în mediul urban, cu venituri medii sau peste medie, studii universitare. Reprezentantii revistei spun ca cititorii revistei VIVA! Biografii sunt interesati de celebritati si vor sa se inspire din stilul lor de viata; sunt persoane active, optimiste, atrase de partea frumoasa a vietii, bine informate în domeniul artelor si culturii.

Autorii revistei spun ca Viva! Biografii va cuprinde biografiile unor personalitati autohtone si straine din cinema, televiziune, moda, muzica si sport. Ei mai sustin ca selectia biografiilor a fost facuta în urma procesului de votare desfasurat on line în perioada martie-aprilie 2006, pe www.viva.ro.

Edipresse AS România lanseaza trimestrialul Viva! Biografii

AdPlayersFile Edipresse AS România

Edipresse AS România este un parteneriat între Grupul Edipresse si Axel Springer AG. Compania editeaza în prezent 15 titluri: Elle, Elle Decoration, Avantaje, Viva!, Popcorn, Look!, Sana, Joy, Computer Bild, Familia mea, Lucru de mîna, Vacanta ta perfecta, Povestea mea, Povestea Mea - Noroc la joc si Întâmplari Adevarate.

Grupul Edipresse este o companie de media si comunicare, cu sediul central la Lausanne, Elvetia. Grupul publica peste 160 de reviste si ziare în 18 tari, inlcuzând: Elvetia, Spania, Portugalia, Polonia, Ucraina, Rusia, România, Franta, China si alte tari din Asia.

Axel Springer AG este cel mai mare editor de ziare din Germania. Având peste 150 de titluri publicate în 32 de tari, Axel Springer este cea mai creativa si profitabila editura germana si de asemeni o companie media lider pe plan international.


PUBLICITATE: