„Deep Clean. Deep Fun”. Persil Wash Club si Laundromat - amintiri de neuitat la Electric Castle 2023, de la creatie, la implementare Godmother
Marti, 15 August 2023


Situat in zona de camping, Laundromatul Persil a continuat traditia inceputa acum cativa ani iar festivalierii au putut sa se bazeze la el si anul acesta pentru a-si curata gratuit tinutele aduse special la Castel si a fi astfel pregatiti pentru distractia alaturi de prieteni.

AdPlayers. info

Laundromatului Persil, un reper al festivalului de la Bontida, i s-a alaturat in premiera anul acesta Persil Wash Club: clubul masina de spalat deschis zi si noapte, care a oferit o experienta imersiva, unica si memorabila festivalierilor, anunta autorii proiectului.

Potrivit echipei care a dezvoltat proiectul, prezenta Persil la editia 2023 a Electric Castle a fost construita sub conceptul-umbrela „Deep Clean. Deep Fun” si a inclus activari care au imbogatit atmosfera de festival si au oferit participantilor amintiri memorabile, prezentand in acelasi timp atributele de brand intr-un mod inovator.

Conceptul creativ, declinarile si intreaga implementare au fost realizate de catre echipa Godmother.

Deep Clean cu Laundromatul Persil


Orice festivalier isi doreste ca outfiturile pe care si le-a pregatit sa arate impecabil, iar asta a facut ca Laundromatul Persil sa fie una dintre cele mai apreciate si asteptate activari de la Electric Castle, in fiecare an (iar 2023 nu a facut exceptie, dupa cum se poate vedea si aici)

Situat in zona de camping, Laundromatul Persil a continuat traditia inceputa acum cativa ani iar festivalierii au putut sa se bazeze la el si anul acesta pentru a-si curata gratuit tinutele aduse special la Castel si a fi astfel pregatiti pentru distractia alaturi de prieteni.

Deep Fun la Electric Castle si la Persil Wash Club


Odata ce au scapat de grija petelor cu Persil Deep Clean, festivalierii au continuat sa se super distreze la festival si sa aiba parte de Deep Fun in Wash Club-ul Persil, prezent pentru prima data la Electric Castle.

Inconjurati de baloane de sapun, mii de oameni au trait zilnic o experienta unica in Wash Club: o masina de spalat supradimensionata transformata in Club unde s-a putut petrece zi si noapte, sau langa care te puteai relaxa pe pufi confortabili. Experienta imersiva oferita de Persil Wash Club la Electric Castle 2023 a fost una dintre cele mai apreciate de participantii de anul acesta, care au ales sa petreaca in numar mare in „clubul din masina de spalat” in fiecare zi.

Wash Club-ul Persil a fost punctul de intalnire pentru mii de oameni care au participat la Electric Castle si un reper al distractiei pentru festivalierii toate varstele, care l-au vizitat in diverse momente ale fiecarei zile, pentru o portie de joaca (pentru cei mai mici), dans, relaxare si reincarcat bateriile.

Echipa implicata in proiect din partea Henkel Romania:

Carmen Odoroaga-Barbu – Brand Manager

Catalin Mihaila – Marketing Manager

Ana-Maria Popa – Marketing Trainee

Echipa implicata in proiect din partea Godmother:

Concept activare -  Dan Bondrea – Creative Director, Rares Antemir -  Copywriter, Gabi Niculae -  Art Director, Jean Lupascu – Art Director.

Client management & coordonare proiect – Alice Gavril - Client Service Director & Cosmina Tanase -  Account Manager

Translatarea in realitatea din teren coordonata de Cornel Tatoiu -  Account Director si Ionut Chiru – BTL Field Executive

Special thanks pentru echipa de colegi „ guerilla” on location care au intervenit cu promptitudine si sprijin in orice a fost nevoie, respectiv Luiza Dinu – Account Manager & Cezara Samson – Account Executive

Godmother este o agentie de publicitate cu 24 de ani de experienta, peste 1000 de evenimente implementate si o echipa de profesionisti seniori pentru care implementarea impecabila, inovarea si perfectionarea constanta reprezinta standardul.

Mai mult in Campanii, Eveniment,


PUBLICITATE: