De Ziua Copilului, Orchestra Nationala Radio urca micii spectatori pe scena alaturi de muzicieni
Miercuri, 24 Mai 2017

De Ziua Copilului, Orchestra Nationala Radio urca micii spectatori pe scena alaturi de muzicieni

adplayers. info

De Ziua copilului, joi, 1 iunie, Orchestra Nationala Radio propune copiilor, parintilor si bunicilor un concert-surpriza la Sala Radio, cu intrare libera, anunta responsabilii de comunicare ai postului public de radio. Evenimentul incepe de la ora 11:00, iar sala de concerte va deveni o scena deschisa, un spatiu al dialogului jucaus intre muzicieni si micii spectatori.

Dirijorul Cristian Orosanu va fi maestru de ceremonii de la pupitrul dirijoral, iar Orchestra Nationala Radio va interpreta partituri celebre, legate tematic de magia copilariei: Uvertura operei Wilhelm Tell, de G. Rossini, selectiuni din Peer Gynt, de E. Grieg, fragmente din Spargatorul de nuci, de P. I. Ceaikovski, dar si fragmente din Aladdin de C. Nielsen, selectiuni din Simfonia nr. 60 in do major – Il distratto, de J. Haydn, din Simfonia nr. 40 in sol minor de Mozart si Marsul nuptial din Visul unei nopti de vara de F. Mendelssohn.

Noutatea absoluta a concertului dedicat de Orchestra Nationala Radio Zilei Internationale a Copilului este latura sa neconventionala si interactiva: micii spectatori vor putea sa urce pe scena alaturi de muzicieni, din dorinta orchestrei de a oferi copiilor bucuria contactului prietenos si natural cu universul muzicii.

Mai multe informatii legate de Orchestrele si Corurile Radio, pot fi consultate pe paginile online  www.orchestreradio.ro 

Mai mult in Media, Radio


PUBLICITATE: