Cum au reusit vloggerii sa aiba milioane de abonati? Turneul national al vloggerilor 2018
Joi, 11 Octombrie 2018

Credit: Global Events

Organizat de Global Events in premiera, Turneul vloggerilor ii va reuni pe unii dintre cei mai urmariti vloggeri de la noi, de la Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It's Anca, Lino, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu

adplayers.info

Global Events organizeaza in premiera Turneul vloggerilor care va ajunge in principalele orase ale tarii, iar cei mai cunoscuti vloggeri ai momentului vor fi prezenti pentru a impartasi din experienta lor in online, anunta reprezentantii de comunicare ai organizatorilor.

Prima editie a Turneului Vloggerilor ii va reuni pe unii dintre cei mai urmariti vloggeri de la noi, de la Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It's Anca, Lino, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu.

Acestora li se vor alatura invitati speciali in fiecare oras in parte: Nadd Hu la Craiova, BRomania la Timisoara, Cristina Almasan la Cluj, Marisa Paloma la Brasov, Laura Giurcanu la Iasi, Vlad si Cristi Munteanu la Oradea si Ionut Rusu la Galati. 

Primul turneu al vloggerilor la nivel national le va da ocazia celor care doresc sa participe sa asiste la paneluri de discutie pe subiecte interesante din domeniu, sa afle povestile acestor vloggeri, informatii pretioase despre inceputurile lor in acest domeniu, provocarile de zi cu zi si tendintele din domeniu.

Cum a reusit Selly sa aiba 1,6 Milioane de abonati

Cum a reusit Selly, de exemplu, sa ajunga cel mai urmarit vlogger din Romania, cu aproape 1,6 milioane de subscriebers pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictura si desenele pe sneakers facute de Graure s-au transformat intr-unul dintre cele mai urmarite conturi, acestea sunt doar cateva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate in cadrul acestui turneu.

Mai mult decat atat, cei care isi vor achizitiona bilete cu optiunea „meet-and-greet” vor putea sta fata in fata cu vloggerii preferati, pentru a le pune intrebari sau a face fotografii. Biletele „meet-and-greet” sunt valabile DOAR cu bilet de acces la spectacolul respectiv. Nu va lipsi nici muzica favorita a tinerilor, pentru ca toate aceste intalniri se vor incheia cu cantari ale celor de la 5gang si Lino Golden.

Turneul vloggerilor va incepe la Cluj pe 11 noiembrie (Sala Polivalenta), apoi va continua la Bucuresti pe 18 noiembrie (Sala Palatului), Timisoara pe 24 noiembrie (Sala Olimpia), Galati pe 9 decembrie (Sala Sporturilor Dunarea), Iasi pe 10 decembrie (Sala Polivalenta), Brasov pe 16 decembrie (Lux Divina), Craiova pe 20 decembrie (Sala Polivalenta), Oradea pe 22 decembrie (Arena Antonio Alexe). 

Bilete sunt disponibile aici

Turneul vloggerilor este un eveniment organizat de Global Events. Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, Global Events, agentie de evenimente si Global Talent, agentie de talente, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.

Mai mult in Eveniment, Social Media, Ambasadori de Brand, Influencers

 

 


PUBLICITATE: