Cu premii de 18.000 de euro oferite de Fundatia Tiriac, prima editie a Ligii de Hochei pentru Copii si-a desemnat echipele castigatoare
Marti, 14 Mai 2024

Peste 430 de copii, reprezentand 26 de echipe de hochei, au fost angrenati intr-un program de meciuri derulat la patinoarul Allianz-Tiriac Arena din Otopeni.

AdPlayers. info

Prima editie a Ligii de Hochei pentru Copii, organizata de Fundatia Tiriac, si-a desemnat echipele castigatoare.

Astfel, peste 430 de copii, reprezentand 26 de echipe de hochei, au fost angrenati intr-un program de meciuri derulat la patinoarul Allianz-Tiriac Arena din Otopeni.

Liga de Hochei pentru Copii a premiat la finalul competitiei echipele clasate pe podium, la toate categoriile de varsta. Premiile oferite de Fundatia Tiriac la prima editie a competitiei, insumeaza 18.000 de euro.



In cadrul festivitatilor de premiere, diplomele si medaliile au fost oferite de prietenii Fundatiei Tiriac, gimnasta de talie mondiala, Diana Bulimar si fostul portar al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei, Bogdan Gheorghe Stelea, Dl. Attila Nagy – Presedintele Federatiei Romane de Hochei pe gheata si reprezentantii Allianz-Tiriac. 

Diana Bulimar a fost prezenta vineri, la inmanarea medaliilor castigatorilor din categoriile U9 SI U13, alaturi de Dl Attila Nagy, in timp ce Bogdan Stelea a oferit cupele castigatorilor categoriei U15. Clasamentul pe echipe la finalul programului de meciuri arata astfel:

U9

Locul 1 – Sport Club Miercurea Ciuc

Locul 2 – Dunarea Galati

Locul 3 – Luptatorii Ditrau

Locul 4 – Skoda

Locul 5 – Corona Brasov

Locul 6 – Triumf Bucuresti

Locul 7 – Olimpia Ploiesti

Locul 8– Steaua Rangers/Viitorul Dobroiesti

 

 

U11

 

Locul 1– Sport Club Miercurea Ciuc

Locul 2 – Corona Brasov

Locul 3 – Dunarea Galati

Locul 4 – Allianz-Tiriac

Locul 5 – Felcsik

Locul 6 – Luptatorii Ditrau

Locul 7 – Triumf Bucuresti

Locul 8 – Olimpia Ploiesti

U13

Locul I – Dedeman

Locul II – Corona Brasov

Locul III – Miercurea Ciuc

Locul 4 – FelcsikSK

Locul 5 – Steaua Rangers /Viitorul Dobroiesti

U15

Locul 1 – Sport Club Miercurea Ciuc

Locul 2 – FelcsikSK

Locul 3 – Triumf Bucuresti

Locul 4 – Dunarea Galati

Locul 5 – Allianz-Tiriac

Prima editie a Ligii de hochei pentru copii a incadrat 8 cluburi sportive de hochei din Romania, din categoriile U9, U11, U13 si U15: FelcsikSK, Sport Club Miercurea Ciuc, Luptatorii Ditrau, Dunarea Galati, Corona Brasov, Olimpia Ploiesti, Triumf Bucuresti, Steaua Rangers/Viitorul Dobroesti si echipele sustinute de Fundatia Tiriac, respectiv Skoda U9, Allianz-Tiriac U11 si U15, Dedeman U13.

Fundatia Tiriac este organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care s-a nascut la initiativa si din dorinta domnului Ion Tiriac de a contribui la dezvoltarea sportului si incurajarea practicarii acestuia in randul copiilor si tinerilor din Romania. Detalii suplimentare despre Fundatia Tiriac pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/ .

Patinoarul Allianz-Tiriac Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-allianz-tiriac-arena /  

Mai mult in Sponsorship, Sport Marketing, Timp Liber,


PUBLICITATE: