"Croaziera" tovaraseasca de 1 mai muncitoresc
Luni, 04 Mai 2015
 adplayers. Iulian Toma

1 mai muncitoresc a fost si prilej de “croaziera” in Bucuresti. Chemarea a facut-o un afis realizat de agentia Russenart Communications.

”Afisul Restaurantului Vaporu cuprinde atat simboluri comuniste (culoarea rosie, pionierii, stema) cat si imagini ale restaurantului (fotografia unui produs specific: antricot de vita angus pe roca vulcanica si sigla), alaturi de sloganul ”Hai la grill, tovarasi!”, inspirat din sloganurile comuniste”, spune Gelu-Marian Jilavu, New Business Manager.

“Prin acest afis facem o legatura intre petrecerile campenesti din perioada comunista, cu bere si mici si perioada actuala, cand incercam sa atragem lumea in restaurante bune, oferind un alt tip de gratare cu produse de lux (cotlete de porc, antricot de vita angus etc.) pe grill si roca vulcanica”.

Deschis de catre doi prieteni in februarie 2015, in apropierea Parcului Carol, Robert Balla si Octavian  Rapan si-au propus sa o experienta de croziera clientilor care nu au timpul sau posibilitatea de a ajunge pe mare.

Parte din managementul Princess Cruise Lines in perioada 1997-2006, Robert Balla este casatorit si are doua fetite. A venit in Romania in 2007, urmandu-si sotia, o romanca pe care a intalnit-o tot pe “vapor”, unul pe care a lucrat timp de 13 ani. A invatat limba romana si a devenit importator de produse alimentare de lux, aducand in Romania 80% din produsele care sunt in meniul restaurantului.

Cel de-al doilea partener, Octavian Rapan, are 37 ani si 6 ani experienta in domeniul HORECA pe vase de croaziera. A urmat cursuri ale Facultatii de Informatica si management in Bucuresti, precum si cursuri ale Harvard University din Boston Massachusetts USA, dar si alte pregatiri de specialitate.

“Ideea restaurantului a venit de la Octavian care a fost cucerit de numele restaurantului (Vaporu) si de forma sa de nava. Investitia initiala in restaurant (amenajare si utilaje) a fost de 90.000 euro. Obiectivele de business ale actionarilor, pentru urmatoarele 6 luni cuprind servicii de calitate si un numar mediu de clienti, adica un rulaj mediu de 10.000 lei pe zi”

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: