Cresta Awards 2008 a dat start inscrierilor
Marti, 19 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Cresta Awards a dat start inscrierilor editiei din acest an. Infiintat in 1993, festivalul de publicitate recompenseaza excelenta creativitatii in publicitatea si comunicarea de marketing internationala. Cresta Awards 2007 a inregistrat mai mult de 4,000 de lucrari din 52 de tari. 71 de lucrari provenind din 21 de tari au fost desemnate castigatoare.

 

Cresta Awards este deschis tuturor agentiilor de publicitate, clientilor de publicitate, studiourilor de creatie sau caselor de productie din intreaga lume. In festival pot participa atat lucrari locale cat si internationale, care au aparut incepand cu 1 ianuarie 2007. Criteriile de selectie ale festivalului sunt originalitatea ideii creative si calitatea executiei.

 

Competitia din acest an aduce doua sectiuni noi de concurs: o competitie de campanii integrate si includerea tuturor filmelor digitale in deja existenta TV/Cinema, acum denumita TV/Cinema/Digital.

 

Presedintele juriului din acest an este Milka Pogliani - Chairman European Creative Council EMEA – Europe, Middle, Africa, precum si Chairman and Executive Creative Director, McCann Worldgroup Italy.

 

Premiile editiei 2008 vor fi anuntate si in acest an intr-o prezentare online in luna octombrie (luni, 27 October 2008). Termenul limita de inscriere al lucrarilor este Vineri, 14 Martie. Costul intrarii in competitie este de 275 USD, pentru fiecare lucrare, iar cele care fac parte dintr-o serie – 165 USD. Intrarile in sectiunea Campanii integrate sunt taxate cu 600 USD. Lucrarile pot fi inscrise online la www.cresta-awards.com/registration . Mai multe detalii despre festival la www.cresta-awards.com

 

 


PUBLICITATE: