Consultantii de PR din Romania invitati in "liga mare" la ICCO Global Awards 2017
Miercuri, 27 Septembrie 2017

Credit: ICCO Global Awards 2017.

Cu 12 categorii de concurs reunite sub sectiunea World’s Best PR Campaigns, competita este deschisa pentru consultanti in Relatii Publice, freelancers, departamente de comunicare in-house, agentii digitale dar si detinatori de canale de presa.

adplayers. info

Asociatia Romane de Relatii Publice (ARRP) anunta inceperea inscrierilor la ICCO Global Awards 2017, competitia organizata de International Communications Consultancy Organization (ICCO) in semn de recunoastere a creativitatii, excelentei si eficientei activitatii de relatii publice din 55 de tari, printre care si Romania.

ICCO Global Awards 2017 este deschisa pentru consultante in Relatii Publice, freelancers, departamente de comunicare in-house, agentii digitale si detinatori de canale de presa. Cei interesati pot opta pentru una dintre cele 12 categorii reunite sub sectiunea World’s Best PR Campaigns, dar si pentru titlul de Network of the Year; Independent Consultancy Of The Year; Rising Star of the Year sau PR Leader of the Year.

Potrivit ARRP, este pentru prima oara cand Romania a fost in mod oficial invitata sa participe cu proiecte in aceasta competitie globala, ca urmare a aderarii prin ARRP la ICCO, tara noastra devenind membra cu drepturi depline in organizatia mondiala, incepand din luna iunie 2017.

Proiectele inscrise vor fi evaluate de catre un juriu international, alcatuit din profesionisti de elita in domeniu, care vor aprecia eficienta, modalitatile de masurare, rezultatele si impactul global al campaniilor asupra industriei de PR.

Aplicatiile pot fi depuse pana pe 27 octombrie 2017, iar membrii ARRP beneficiaza de o reducere de 15% a taxelor de inscriere. Festivitatea de premiere va avea loc pe 29 noiembrie 2017, la Londra, Marea Britanie.

Mai multe informatii despre ICCO Global Awards 2017, categoriile disponibile si conditiile de inscriere sunt disponibile pe pagina competitiei

Mai mult in Festival, PR

PUBLICITATE: