Concurs de design organizat de Bucharest Design Center si Antalis
Joi, 28 August 2014
 adplayers. info

Bucharest Design Center impreuna cu Antalis, lider pe piata distributiei de hartie creativa si produse de comunicare vizuala din Europa, organizeaza concursul national pentru crearea celui mai inspirat, simpatic si eficient cuplu Agenda & Calendar de birou pentru 2015!

Tema consursului este WORLD OF COLOURS lanseaza invitatia de a folosi cat mai creativ culorile disponibile din gama Image Coloraction!

Agenda de birou este cel mai palpabil instrument de organizare. Psihologii spun ca atunci cand scrii cu propria ta mana ce ai de facut, devii cu mult mai constient de ceea ce urmeaza sa faci. O agenda buna este  simpla, fara informatii inutile, prietenoasa, pe care sa iti faca placere sa o vezi si sa o porti cu tine oriunde. Calendarul de birou plaseaza in timp real actiunile si durata lor. Completeaza agenda intr-o pereche perfecta pentru a elimina haosul din viata unui om ocupat. Un calendar bun e logic, rapid, estetic.

Materialul din care vor fi realizate agenda si calendarul este hartie Image Coloraction by Antalis. Mostrarul de culori si hartie se afla la magazinul Dizainar si in showroom-urile Antalis din Bucuresti, Cluj Napoca si Iasi, iar elementele tehnice care trebuie incluse in proiect si regulamentul concursului pot fi descarcate de pe pagina Antalis dedicata concursului: www.antalis.ro/business/acasa/asistenta-clienti/image-coloraction.html. 

Propunerile trebuie sa fie in format editabil (eps, psd etc), sa exemplifice vizual toate elementele constitutive ale celor 2 obiecte de papetarie (agenda cu insert plic si calendar de birou) si sa fie insotite de date de contact: nume, prenume, telefon si e-mail.

Juriul care va alege castigatorii este alcatuit din: BucharestDesignCenter – Liana Vasilescu, Antalis – Gabriela Mohai (Marketing & Purcha sing Manager) si Alina Penciu (Communication & PR Manager), adplayers.ro – Iulian Toma si Adela Parvu – jurnalist (www.adelaparvu.com). Pe langa un premiu in valoare de 250 euro, un castigator va fi rasplatit cu premiul de popularitate constand in hartie creativa Antalis.

Data limita de trimitere este 19 septembrie, ora 5:00 PM, la adresa de email imagecoloraction@antalis.ro. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 23 septembrie 2014 pe pagina de Facebook Bucharest Design Center. Competitia „Get organised!” este sustinuta de magazinul-concept Dizainar si Adela Parvu – www.adelaparvu.com in parteneriat cu IQads, Zeppelin si Adplayers.

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: