Cinepub intr-o intalnire cu Stere Gulea si Lucian Georgescu, la Carturesti
Miercuri, 19 Decembrie 2018

 

Credit. Cinepub.ro

adplayers.info

Cinepub si-a invitat fanii la o intalnire calda cu Stere Gulea si Lucian Georgescu, Miercuri, 19 Decembrie, de la ora 19.00, offline la libraria Carturesti-Verona si online pe cinepub.ro

”Am denumit intalnirea noastra Al doilea capitol, pentru ca am vrut sa parafrazez titlul romanului lui Knut Hamsun si sa demonstram – poate – ca ”Al doilea” nu este defel ”Ultimul” capitol (roman, film…), ci un nou inceput.” spune Lucian Georgescu, fondatorul Cinepub si al agentiei de comunicare GAV.

Va invitam la o discutie, la gura sobei, intre doi cineasti din generatii diferite, departate in timp, dar apropiate de scoala si de viata: Profesorul si primul decan al scolii de cinema libere din Romania, in discutie cu fostul sau student, din prima generatie de dupa Revolutie. Un fel de dialog à la Moromete vs. Niculae, despre scoala, film, viata si nu numai” adauga organizatorii intalnirii intre Lucian Georgescu si Stere Gulea.

Initiatorii proiectului Cibnepub promit o conversatie urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri, menita sa recompenseze temerarii care vor infrunta traficul infernal din Bucuresti. Cei care nu au acest curaj sunt invitati sa urmareasca discutia live, pe cinepub.ro, de la ora 19.00.

Intalnirea Cinepub intre Stere Gulea si Lucian Georgescu poate fi urmarita atat Offline la Carturesti Verona sau online, pe www.cinepub.ro

 Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: