Cele mai influente campanii Droga 5, la Cannes Summer din 31 august
Vineri, 25 August 2017

Cele mai influente campanii Droga 5, la Cannes Summer din 31 august. Credit. Cannes Lions Romania

adplayers. info

Ultima intalnire din seria regalului de creativitate Cannes Summer il celebreaza pe David Droga, cu o retrospectiva a celor mai influente campanii din istoria agentiei Droga 5, la care se adauga prezentarea castigatorilor Cannes Lions de la Direct, Digital si Media, anunta reprezentantii de comunicare ai seriei de evenimente.

Programat pentru joi, 31 august, de la ora 19.00, evenimentul va avea loc la agentia Rogalski Damaschin Public Relations (Bulevardul Maresal Averescu 15, et 2, 011454 Bucharest, Romania)

Potrivit biroului Cannes Lions Romania, premiile vor fi analizate de Corina Bernschutz, cea care a adus primul argint cannez in Romania la categoria Media, dar si cea care a fost jurat al aceleiasi sectiuni la Eurobest. Seara se va incheia cu proiectia dialogului cannez care l-a celebrat pe David Droga, castigatorul prestigiosului Lion of Saint Mark.

In limita locurilor disponibile in ordinea inscrierilor, intrarea pentru presa, finalistii sau delegatii romani la Cannes Lions 2017 este libera sau conditionata de o taxa de 25 de euro. Veteranii The Alternative School, beneficiaza de reducere la 12 Euro. Confirmarea participarii se face la win@canneslions.ro

Mai mult in Eveniment, Festival, Training


PUBLICITATE: