Ce inovatii in print digital prezinta targul de tipar digital pentru Europa de Sud-Est PRINT&SIGN 2019
Vineri, 27 Septembrie 2019

 

Credit: PRINT&SIGN 

Imprimare 3D la dimensiuni impresionante (Leykom), un echipament dedicat imprimarii digitale pe textile de la HP, tipar digital pentru obiecte cilindrice (Mons Medius) ca si cea mai buna imprimanta large format in PREMIERA EUROPEANA de la Mimaki – sunt doar cateva dintre noutatile care va asteapta la Print & Sign 2019

AdPlayers. info

Imprimarea digitala joaca un rol foarte important in numeroase industrii, ajungand chiar si in domeniul designului interior si fashion, dar ofera posibilitati infinite chiar si pentru industria bauturilor, cosmeticelor, industria electronica si electrotehnica, automotive, industria mobilei.

PRINT&SIGN, targul de tipar digital pentru Europa de Sud-Est, ofera o selectie vasta de furnizori-cheie, noutati si inovatii pentru arhitecti si designeri, agenti de publicitate si investitori in marketing si comunicare. Iata si cateva dintre acestea:

Imprimare 3D la dimensiuni impresionante

Leykom surprinde editia din acest an printr-un echipament prezentat in premiera in industria publicitara din Romania: imprimanta Massivit 1500, care poate realiza proiecte 3D la dimensiuni impresionante, are functionalitati unice si o inaltime mai mare decat cea a unui baschetbalist – 2,8 metri. La PRINT&SIGN vei vedea aplicatii spectaculoase si demonstratii inedite.

Tipar digital pentru obiecte cilindrice

Mons Medius vine anul acesta cu o noutate absoluta in domeniu: printerul Aroja pentru obiecte cilindrice, cu aplicatii excelente pentru industria de cosmetice si de bauturi, dar si pentru industria de promotionale.

PREMIERA EUROPEANA de la Mimaki

MIMAKI SWJ-320EA, cea mai buna imprimanta large format, cu o viteza maxima de 137mp/h (300x600dpi) pentru vizualizarea la distanta mare si 35mp/h (600x600dpi) pentru vizualizarea pe distanta mica, va fi lansata in premiera la PRINT&SIGN 2019!

Premiera in domeniul textilelor

Mimaki TS55-1800 inseamna: viteza maxima de imprimare de 135m²/h (480×600 dpi, 1 trecere); cerneluri de sublimare Sb610 nou dezvoltate (cu dubla BMYK sau BMYK Lb Lm roz fluor si galben fluor); pachete de cerneala competitiva de 2L sau rezervoare de cerneala de 10L low cost; software dedicat RIP pentru materiale textile.

Noua cerneala metalica MUH-100-Si

Creat prin amestecarea unui pigment stralucitor in cerneala, MUH-100-Si poate plasa cerneala metalica direct pe produs, fara a fi nevoie de un proces de transfer manual separat, asa cum se intampla atunci cand se aplica sclipici sau folii pentru a produce un efect metalic. Optiunile decorative, cum ar fi imprimarea atat a tonurilor lucioase, cat si a celor mate, a expresiei texturii cu efect de infasurare si a expresiilor metalice pline de culoare pot fi realizate in interior prin imprimarea cernelii colorate suprapuse pe cerneala metalica. 

SURPRIZA EDITIEI de la HP - un echipament spectaculos dedicat imprimarii digitale pe textile

Grup Transilvae, reprezentant HP in Romania, va prezenta la PRINT&SIGN un echipament spectaculos dedicat imprimarii digitale pe textile.

Publicul interesat este chemat sa descopere toate aceste inovatii la PRINT&SIGN, targul de tipar digital pentru Europa de Sud-Est, care se desfasoara intre 9 si 12 octombrie in pavilionul B1 de la Romexpo, Bucuresti. Intrarea este gratuita, pe baza de preinregistrare online.

Mai multe detalii despre Print & Sign 2019, pe site-ul https://www.printsign.ro/


PUBLICITATE: