Castigatorii ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD. 535 de proiecte din 24 de tari inscrise in competitie.
Marti, 31 Martie 2020

 

Credit: ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD 

Cu 535 de proiecte inscrise de creativi din 24 de tari pe platforma competitiei Antalis Interior Design, sectiunea “Home” a fost castigata de Laura Pietrusel – Romania, cu proiectul “Bloom apartment”

AdPlayers. info

Antalis dezvaluie numele arhitectilor si designerilor de interior care au impresionat juriul cu creativitatea lor. Dupa 4 luni de concurs, castigatorii Antalis Interior Design Award competitie organizata de catre Antalis, lider European in distributia de hartie, solutii de comunicare vizuala si de packaging, sunt prezentati publicului. Juriul, format din actori importanti din lumea designului si-au dat verdictul si au recompensat cele mai indraznete proiecte.

Creativitate dedicata designului personalizat

Destinata designerilor de interior, arhitectilor, printerilor, agentiilor de publicitate si scolilor de design, cea de-a doua editie a concursului Antalis Interior Design Award le-a permis participantilor sa isi lase imaginatia sa lucreze si sa-si exprime creativitatea.

Cu 535 de proiecte publicate de catre creativi din 24 de tari publicate pe site-ul Antalis Interior Design Award, succesul a fost asigurat!

"Cu concursul Antalis Interior Design Award, am dorit sa sustinem dezvoltarea tehnologiilor de imprimare pentru a deschide aria de posibilitati tuturor profesionistilor din domeniul designului interior personalizat. Suntem foarte multumiti de succesul acestei a doua editii. ", afirma Alina Penciu, director de marketing si comunicare Antalis Romania. "Suntem mandri de acest eveniment care ne permite sa reunim pe aceeasi platforma perceptii diferite ale designului in intreaga lume."



Printre castigatori, Marion Delage, co-fondator al companiei de decoratii Parégrine si Mariana Castillo, ilustratoare, au impresionat juriul cu proiectul lor intitulat „Muralul orasului Youse” din categoria «Office». Prin aceasta ilustrare vesela si calda tiparita pe tapet, Marion Delage si Mariana Castillo au dorit sa reprezinte atat valorile companiei, cat si echipa, pentru a le face sa se simta mandri de spatiul lor de lucru: "Suntem incantati de acest premiu. Datorita decoratiei peretilor, este posibil sa se diferentieze si transforma spatiile de locuit in ambasadori de marca ".

Ei adauga: „Faptul ca un jucator important in lumea comunicarii vizuale precum Antalis a salutat proiectul nostru este un mare semn de incredere si recunoastere.”

Sectiunea “Home” a fost castigata de Laura Pietrusel – Romania



Sectiunea “Home” a fost castigata de Laura Pietrusel – Romania, cu proiectul “Bloom apartment”

Proprietarul acestui apartament isi dorea o atmosfera  revigoranta  si eleganta, care sa lase natura sa intre in interior. Designerii au propus un decor contemporan, cu culori deschise imbunatatite de efectele materialelor asupra texturilor peretelui, prin amestecarea tapetului si a vopselei decorative. “Aceasta combinatie de materiale permite zonelor de locuit sa fie separate,  in timp ce ofera o singura unitate. Crearea unui tapet personalizat pentru client este acum posibila prin imprimarea digitala oferind in acelasi timp un cost acceptabil”.  Este un lux pe care designerii sunt incantati sa-l ofere clientilor.

Coala Walldesign Sand a fost folosit pe peretii gri. Textura, in acelasi timp aspra, dar si delicata, contribuie la iluzia unui material natural.

Coala WallDesign este tapet, cu un strat de vinil alb si o gama larga de texturi si finisaje. Aceste materiale sunt foarte usor de montat, cu aplicarea lipiciului pe perete si usor de indepartat, chiar si cand sunt uscate.

Laura Pietrusel a absolvit Facultatea de Arhitectura de Interior in iulie 2019, ca sef de promotie. In cautarea de oportunitati de dezvoltare profesionala si personala, pe langa activitatile din cadrul facultatii si experienta din cadrul birourilor de proiectare din Romania si Polonia, a colaborat la proiectarea de spatii precum apartamente, restaurante sau spatii de birouri. Laura face parte din  echipa de arhitecti si designeri de interior a Alderaminro, care incearca sa schimbe perspectiva asupra designului interior prin diferite proiecte.

Retail


In categoria „Retail”, Morad Biki a reusit sa profite la maxim de ocazie datorita unei puneri in scena creata peunul din peretii cladirii. El spune: "Am ales gama Coala Walk & Wall pentru a satisface solicitarea Zadig & Voltaire de a aplica imagini pe peretii cladirilor care inconjoara magazinele lor emblematice.

Solutia Coala Walk & Wall de la Antalis este ideala pentru ca este rezistenta, rezistenta la apa, usor de instalat si indepartat de pe orice fel de suprafete, inclusiv sticla si beton, fara daune. " El adauga: „Dincolo de eficacitatea solutiilor Antalis si de expertiza echipelor sale, Antalis ne permite, de asemenea, sa testam solutiile inainte de a le cumpara, ceea ce reprezinta un avantaj considerabil.”



Loes Kok a castigat premiul la categoria „Ospitalitate” pentru confectionarea bucatariei lui Fred, un restaurant la moda din Amsterdam, Olanda. El a spus: „Am vrut sa oferim acestui restaurant interior elegant, un aspect mai plin de viata si o atmosfera stradala pentru a se potrivi cu cartierul la moda, unde depozitele vechi au fost transformate in apartamente, buticuri si restaurante in stil loft. Pentru a face acest lucru si pentru a adauga culoare locului, am ales sa acoperim peretele cu o imagine de arta uriasa”.

„Am ales tapetul Coala cu aspect de piele si simtim sa adaugam textura vizualului. Suntem foarte multumiti de rezultat: locul armonios, sic si modern in acelasi timp.” A mai adaugat Kok. In ceea ce priveste Andrea Böjtö, care a castigat premiul publicului, el afirma: „Multumita Antalis si produselor Coala, am reusit sa cream o lume imaginara magnifica la Polul Nord, facand examenele RMN sa fie o experienta mai placuta si mai putin stresanta pentru copii la Spitalul Heim Pál.”

Și dupa cum subliniaza Francisco Rubio Ordás, castigatorul premiului pentru spatii publice pentru proiectul sau pentru un spital pentru copii: „Antalis are avantajul de a oferi solutii care indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta.”

In ceea ce priveste membrii juriului, toti saluta talentul creativ al castigatorilor.

Despre Antalis Romania

Mai mult in Festival, Design


PUBLICITATE: