Business Magazin 100 a tras 100 de aparitii în 18.000 de exemplare
Marti, 26 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Business Magazin 100 a tras 100 de aparitii în 18.000 de exemplare

Business Magazin, saptamânalul de business editat de PubliMedia, a sarbatorit aparitia a 100 de editii, cu un numar special. Potrivit oficialilor companiei de publishing din grupul MediaPro, revista a fost distribuita în 18.000 de exemplare si a fost pregatita într-o prezentare speciala: supracoperta tip plic, alaturi de un DVD cu arhiva completa a publicatiei.  

DVD-ul din numarul aniversar Business Magazin 100 a oferit cititorilor arhiva celor 99 de numere lansate de publicatie din octombrie 2004, data aparitiei sale pe piata, si pâna în prezent. Cele 99 de numere sunt prezentate fiecare, pagina cu pagina, cu ajutorul unui instrument în flash, realizându-se un efect de rasfoire efectiva.

Abonatii publicatiei primesc DVD-ul cu arhiva celor 99 de aparitii, gratuit. La fel, si cei care au dorit sa achizitioneze revista de la chioscurile de presa, pretul de coperta ramânând neschimbat: 2,9 RON (29.000 ROL). Editia aniversara a mai avut inserat un talon special de abonare în care cititorii s-au putut abona la un pret promotional de 10 euro pe an, respectiv cinci euro pentru abonatii Ziarului Financiar.

La nivel de comunicare, aniversarea a fost promovata în cadrul unei campanii ce a debutat pe 15 septembrie si s-a încheiat astazi, 26 septembrie. Campania a fost realizata in-house si s-a derulat în presa scrisa, pe radio si pe internet, alaturi de actiuni de sampling în centre de business si în  birourile marilor companii din Bucuresti.


PUBLICITATE: