British School of Bucharest pune in scena arta dramatica cu elevii scolii. Alice@Wonderland, cea mai recenta.
Marti, 02 Aprilie 2019


Credit: British School of Bucharest 

adplayers.info

La British School of Bucharest pasiunea pentru arta dramatica se pune in scena. Prin arta construiesti obiceiuri de gandire esentiale pentru o buna dezvoltare a elevului si tot arta hraneste creativitatea, inteligenta, incurajeaza compasiunea si ii face pe cei mici sa fie buni ascultatori, motiveaza reprezentantii scolii punerea in scena a artei dramatice. 

Alice@Wonderland este cea mai recenta productie pusa in scena de elevii BSB, unde peste 80 de copii au muncit si repetat cu entuziasm ore intregi pentru unul dintre cele mai bune spectacole adaptate dupa varianta lui Lewis Carroll. Piesa a fost pusa in scena pe 27 si 28 martie, la Fratelli Studios, in fata unui public numeros. 

Teatrul inseamna adevar, iar jocul cu mijloacele teatrului poate face lucruri uimitoare in cazul dezvoltarii copiilor. Tocmai de aceea, la British School of Bucharest cursul de arta dramatica este una dintre cele mai cautate si populare activitati extrascolare. 

Cea mai noua productie pusa in scena de elevii care au ales cursul de arta dramatica de la BSB este Alice@Wonderland, o adaptare contemporana dupa opera lui Lewis Carroll. 

Munca din ultimele luni a peste 80 dintre elevii BSB a fost urmarita de un public numeros, pe 27 si 28 martie, pe scena amenajata la Fratelli Studios. Piesa a fost lucrata exclusiv de copii. Echipa de actori, decorul, costumele, machiajul – toate au fost facute de elevii BSB. Au muncit mult, la fel ca marii actori si au repetat aproape jumatate de an. 

Tot ce tine de coregrafia spectacolului a fost coordonat tot de unul dintre elevii scolii, o premiera pentru o institutie de invatamant si o piesa de asa amploare. Orele de arta dramatica ii ajuta pe elevi sa descopere noi modalitati de comunicare a ideilor, invata ce inseamna activitatile de grup.

”Imi place sa vad entuziasmul si zambetul pe fetele studentilor mei. Cursul de arta dramatica ii ajuta sa afle mai multe despre relatiile dintre oameni. La Alice@Wonderland avem 33 de elevi in echipa actorilor si peste 80 implicati in intreaga productie. Ei se distreaza in timp ce invata. Predau un subiect care incurajeaza increderea in sine. La clasa mea elevii invata abilitati reale de viata”, a adaugat Abigail Turkmore,  coordonatoarea catedrei de Arta Dramatica de la BSB. 

Fotografii din cadrul reprezentatiilor Alice@Wonderland pot fi gasite  pe site-ul BSB, in sectiunea special dedicata pe pagina online British School of Bucharest


BSB este scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculumui britanic. 

BSB este singura scoala brtianica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie.

Mai mult in PR, Conturi,


PUBLICITATE: