Britanicul Ed Gillespie, specialist in sustenabilitate, invitat la Connections powered by Telekom pe 12 noiembrie
Vineri, 09 Noiembrie 2018

 

 

adplayers.info

Cateva zile ne mai despart de Connections, powered by Telekom, eveniment care isi propune sa aduca in primplan comunicarea in noua era digitala. Influenceri locali si internationali, micro-influenceri, profesionisti in social media si creatori de continut digital isi dau intalnire la Connections, luni, 12 noiembrie 2018, la Palatul Universul din Bucuresti, pentru a defini noua forma de comunicare in spatiul mediatic digital.

Sesiunea „Living in the digital era” il va aduce pe scena pe speaker-ul international Ed Gillespie, comunicator si antreprenor britanic care a dezvoltat programe si campanii in domeniul sustenabilitatii, co-fondator al agentiei de consultanta in sustenabilitate, Futerra. In 2014 Ed a publicat volumul Only Planet, jurnalul calatoriei sale in jurul lumii, cu scopul de a aduna informatii despre schimbarile climaterice, globalizare si rolul societatii in conturarea viitorului.

In cadrul conferintei, Ed ne va ajuta sa intelegem cum se schimba comunicarea in era tehnologiei, care sunt efectele noii forme de comunicare asupra oamenilor si cum poti sa „supravietuiesti” intr-o lume in care tehnologia castiga tot mai mult teren. De asemenea, Ed va incerca sa defineasca comunicarea tot mai provocatoare dintre consumatori si companii.

Un panel special va face loc storytelling-ului, care a devenit un mod de viata pentru creatorii de continut ai noii ere digitale. Audienta si vorbitorii vor putea adresa propriile experiente, astfel incat sa existe un schimb de povesti.

Ziua se va incheia cu o serie de workshop-uri pe diferite teme: de la instrumente digitale de promovare, fenomenul fake news, de la brief la campanie, SEO, pana la povestea din spatele fotografiei.

Partenerii media ai evenimentului sunt AdPlayers, Revista Biz, Pagina de Media, A List Magazine

Mai mult in Media, Digital

PUBLICITATE: