Biletul la Gala Effie costa 476 sau 714 lei
Joi, 15 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Costul unui bilet la Gala Effie Awards România este de 400 RON plus TVA (476 lei) pentru membrii IAA/RAAA si 600 RON plus TVA (714 lei) pentru non-membri, au afirmat pentru AdPlayers oficialii de comunicare ai festivalului, de la Millenium Communications.

Evenimentul de premiere celor mai eficiente campanii de comunicare se va desfasura în cadrul clubului Bamboo, din Bucuresti, în data de 29 martie, la ora 19.30 si va fi urmata de o petrecere care va avea loc în aceeasi locatie. Biletele de acces la gala si la petrecerea de dupa eveniment vor fi puse în vanzare pe site-ul www.effie.ro.

Responsabilii festivalului au mai afirmat, pentru AdPlayers, ca nu exista restrictii de participare sau rezervari maxime pe agentii. Gala Effie din acest an are sansa de a fi si prima editie mai populara a festivalului, clubul Bamboo fiind o locatie mult mai generoasa din punctul de vedere al spatiului de desfasurare decât precedentele editii ale competitiei. Potrivit organizatorilor, Bamboo are o capacitate de 600 de locuri, cu posibilitatea de a suplimenta acest numar.

16 martie - Ultima zi de înscrieri a campaniilor

Înscrierile campaniilor pentru competitia din acest an se mai pot face pâna mâine, 16 martie, în urma extinderii termenului limita de saptamâna trecuta. Campaniile participante trebuie sa fi rulat în anul 2006, pe cel putin un suport media, sa aiba obiective clare, sa prezinte dovada îndeplinirii sau depasirii acestora.

Pretendentii trofeelor Effie trebuie sa combine în mod reusit toate disciplinele unui program de marketing si sa demonstreze parteneriatul dintre agentie si client în construirea unei marci. Jurizarea campaniilor înscrise în concurs se va face în doua runde, în data de 27, respectiv, 28 martie 2007. Câstigatorii vor fi anuntati în cadrul galei de premiere.


PUBLICITATE: