Art director si designer roman de ziare, premiat in decembrie la International Creative Media Award (ICMA)
Miercuri, 18 Decembrie 2019

 

Art Director, designer de concept si formator de echipe de tehnoredactori pentru ziarele Adevarul, Business Standard si Puterea, Cristian Lipan are 46 de premii de excelenta, trofee sau medalii pentru Romania la cele mai mari competitii de design de profil din lume

AdPlayers. info

Art director si designer roman de ziare a fost premiat, in decembrie, la International Creative Media Award (ICMA).

Pe 2 decembrie International Creative Media Award a acordat un nou premiu pentru omul de design roman. Premiu de excelenta pentru logo Vertical Design Group (4 firme in grup)plus Identity (Business Stationery) cu cartile de vizita.

Pe 12 decembrie, ora 24.00, European Newspaper Award, celebra competitie de design de ziare,a publicat lista castigatorilor editiei 21, editie la care ziarul Viata Libera a castigat un nou premiu de design.

Cristian Lipan, art director, designer de concept si formator de echipe de tehnoredactori pentru ziarele Adevarul, Business Standard si Puterea, are 46 de premii de excelenta, trofee sau medalii pentru Romania la cele mai mari competitii de design de profil din lume.

Printre competitii se numara European Newspaper Award, International Creative Media Award (membru al juriului in 2011), Society for News Design (World Best Newspaper Design) si WAN/IFRA XMA Cross Media Award

Lipan este designer independent pentru diverse publicatii sau lucrari de design tip corporate. Printre proiectele sale premiate se numara ziare si revoste, cataloage, brosuri, logo-uri sau produse promotionale pentru diverse ocazii.


PUBLICITATE: