Argint Clio Awards la PR castigat de GMP Advertising pentru Gandul "Why Donít You Come Over"
Joi, 18 Septembrie 2014
 
Argint Clio Awards in sectiunea Public Relations castigat de campania GMP pentru Gandul 
 „Why Don’t You Come Over?” 

adplayers. info

Campania „Why Don’t You Come Over?” realizata de GMP Group (GMP, WEBSTYLER si GMP PR) pentru Gandul.info a fost premiata cu trofeul de argint de CLIO Awards, in sectiunea Public Relations, la categoria Crisis & Issues Management. La Clio Awards 2014, Argintul GMP se alatura Bronzului Ogilvy luat la sectiunea Film pentru Festivalul de Film de Animatie.

„CLIO este cel mai important festival american care strange anual cele mai bune campanii din lume si cele mai prestigioase jurii. Anul acesta Romania a spart gheata la CLIO. Ma bucur ca am reusit sa obtinem un Silver in fata unei concurente foarte dificile si as aminti aici doar proiectele Road to Recovery sau Linesmen for Peace din aceeasi categorie”, a spus Mihai Gongu, Creative Director, GMP Advertising.

In 2013 GMP Advertising, WEBSTYLER si GMP PR au semnat campania integrata „Why Don’t You Come Over?”, ca raspuns la initiativa guvernului britanic de a demara o campanie prin care sa descurajeze imigrantii romani. In doar doua saptamani, campania s-a raspandit in toata lumea, implicand activ sute de mii de romani si generand peste 100 de aparitii in presa internationala, echivalentul a 2 milioane de euro free media. Ca urmare a acestei initiative, Guvernul Marii Britanii si-a anulat campania.

„Why Don’t You Come Over?” a adunat in 2013 un palmares bogat de premii, dintre care cele mai importante sunt: Grand Prix la categoria PR la Eurobest; Grand Prix la categoria Digital Campaigns la Golden Drum si cea mai buna campanie din regiune la European Excellence Awards. De asemenea, in tara este cea mai premiata campanie din 2013 la festivalurile Internetics, ADC si PR Awards.

Una dintre cele mai recunoscute competitii internationale de advertising, digital, design si comunicare din lume, festivitatea de premiere CLIO Awards va avea loc pe 1 Octobrie la New York.

Mai mult in Festival
 

PUBLICITATE: