Alina Stanciu este Business Director la Ogilvy Public Relations
Marti, 06 Martie 2007
Alina Stanciu este Business Director la Ogilvy Public Relations   (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Alina Stanciu (foto) s-a alaturat echipei Ogilvy ca Business Director al Ogilvy Public Relations, potrivit unor surse apropiate agentiei de relatii publice. Pâna la ora închiderii materialului, oficialii Ogilvy PR nu au putut fi contactati pentru a confirma informatia.

Noul Business Director de la Ogilvy Public Relations a ocupat pâna în luna ianuarie pozitia de PR Director de la Grey Worldwide România. Stanciu a mai ocupat timp de doi ani postul de Director de Relatii Publice al agentiei de publicitate, dupa ce, timp de patru ani, a fost sefa departamentului de PR al Tempo Advertising.

În cadrul departamentelor de PR pe care le-a condus de-a lungul timpului, Alina Stanciu a fost responsabila, printre altele, de proiecte de comunicare pentru clienti cum sunt Brau Union, Romtelecom, Dunhill, Fundatia „Copii Sanatosi”, Amigo, Tuborg Romania, Mobexpert, Flanco, Genco, Londa, Loulis Group si altii.

Fondata în 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide face parte din Ogilvy Group România, condus de Manuela Necula - Head of Country, Ogilvy Group România. Parte din WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din lume, Grupul Ogilvy are în Romania sase divizii: Ogilvy & Mather Advertising (Publicitate full-service, Publicitate Integrata) - fondata în 1994, MindShare Media (Media)- fondata in 1997, OgilvyAction Romania (fosta 141 Romania, Activare de Brand - BTL) - fondata în 1997, Ogilvy Public Relations Worldwide (Relatii Publice), Media Insight (Media) - fondata în 2000 si OgilvyOne (CRM, DM, Interactive) - fondata în 2005.


PUBLICITATE: