Ad'Or de la creativitate la 3 zile si 3 nopti "intrefete"
Luni, 27 Septembrie 2010
 
sursa: Prima pagina "intrefete.ro", partener media al festivalului de publicitate ADOR 2010. 

( AdPlayers, Iulian Toma )

La prima editie din 2001, Ad'Or era un festival in care toata lumea isi punea speranta. A fost gandit sa fie o oglina locala a creativitatii in publicitatea romaneasca. In al zecelea an de la prima editie, putini sunt cei care au ramas aparatorii valorilor singurului festival atohton de publicitate. 

Daca in 2001 agentiile erau infierbantate de adrenalina competitiei curate, de promovarea muncii din agentii, in singura saptamana unde se puteau intalni toti oamenii interesati de fenomen, astazi, in 2010, organizatorii anunta nu neaparat un festival, ci Noaptea Agentiilor, un party - festival care seamana mai degraba un fel de pomana porcului festivalului de altadata.

Gras de sute de kilograme de trofee, porcul nostru nascut in 2001 zace intins pe masa si toata lumea se infrupta din carnea lui: Organizatori care pastreaza business-ul in picioare, agentii care isi mangaie vechile zeci de trofee in vitrina, dar nici gand sa mai participe astazi, in vreme ce alti chemati sau nechemati, vin si ei la pomana celui pe care nici nu l-au cunoscut in viata, dar vin sa ii manance coliva. 

Ciocnirea simbolica in amintirea vechiului Ad’Or, despre care nu se stie nici macar cand si-a dat obstescul sfarsit in perioada 2003-2008, a ramas si ea doar pentru cine are de gand sa petreaca. Si nu oricum, ci 3 zile si 3 nopti ca “Intrefete.ro”, daca ar fi sa ne luam dupa numele unuia dintre partenerii media din acest an, cu siguranta ales de organizatori in targetul de promovare al festivalului.

Despre cine a adus Ad’Or de la competitia creativitatii, la 3 zile si 3 nopti de evenimente inclusiv un traseu de "Noaptea Agentiilor", saptamana aceasta in AdPlayers. Cu numar de inscrieri, cu bani cheltuiti de agentii, cu numar de trofee, cu cine a castigat, dar mai ales cine a pierdut, si nu in ultimul rand cine mai castiga astazi de pe urma festivalului.

Cu participarea publicului (in)cantator de povesti din ultimii 10 ani de Ad’Or. 
Sugestii de povestii, sau reclamatii pentru initiativa la:
 

PUBLICITATE: